Autóbalesetet szenvedett Bangó Margit

Kamionba rohantak fellépésre menet

2015/09/03

Bangó Margit az előző hétvégén fellépésre tartott a zenekarával Nagykaposra, a Lecsófesztiválra, amikor kocsival belerohantak egy kamionba. Az ütközésnek komoly következményei lettek, de az énekesnő nagy lelkierőről tett tanúbizonyságot.

A csattanás nagy volt, mindenki megijedt, az elöl utazó Bangó Margit pedig kifejelte a szélvédőt. Azonban úgy tűnt, óriási szerencséje volt, és megúszta komolyabb sérülések nélkül. Rosszul is érezte magát, de a barátaik segítségével végül lejutottak a Lecsófesztivál helyszínére.

“Nagyon ideges voltam, fájt a fejem, szédültem, a nyakam, a lábam és a mellkasom itt-ott bekékült, de imádkoztam, hogy legyen erőm megcsinálni a fellépést, és ne kelljen cserben hagynom a lelkes közönséget. Végül összeszedtem magam, majd smink és ékszerek nélkül ülve énekeltem végig a koncertet” – mesélte a Blikknek az énekesnő, aki unokája unszolására orvossal is kivizsgáltatta magát.

bango

Bangó Margit azóta otthon pihen, hogy a nyári szünet után munkába állhasson a Sláger TV-n. “Nem ismerek betegséget, az emberek szórakoztatására tettem fel az életemet, a zenémmel boldogságot szeretnék szerezni, minden erőmmel ezért hajtok” – mondta.

A napokban kellemetlen hírek is felröppentek a családdal kapcsolatban, miszerint egyik lánya annyira rosszban van vele, hogy a halálát kívánja, de Bangó Margit határozottan úgy fogalmazott, hogy családi ügyeiről semmi estre sem szeretne a nyilvánosság előtt beszélni.

Hozzászólások