Autóbalesetet szenvedett Schobert Norbi

Összetört a hófehér Porschéja

2015/09/19

A fitneszguru Schobert Norbert éppen a 13. kerület nagy forgalmában vezette Porschéját, amikor összeütközött egy kikanyarodó autóval, amit már a kormány félrekapásával sem tudott elkerülni. Mindkét autó eleje rendesen megtört, de komolyabb személy sérülés nem történt.

“A főúton haladtam a Porschémmal, amikor az idős férfi féktávolságon belül kikanyarodott elém, nem adta meg az elsőbbséget – mesélte Schobert Norbi a Borsnak. – Próbáltam elkerülni az ütközést, jobbra húztam a kormányt, de nem sikerült megúsznunk a balesetet. Szerencsére senki nem sérült meg. Az én autómon, úgy saccolom, körülbelül egymilliós, a másik kocsin három-négyszázezres kár keletkezett.”

A helyszínen megszondáztatták mindkettejüket, nem fogyasztottak alkoholt, viszont a másik utas – egy idősebb bácsi – nem ismerte el a hibáját, ami Schobert szerint pedig egyértelmű, hiszen túlságosan kijött kocsijával a mellékutcából, hogy belássa az utat. “Még soha nem karamboloztam, ez volt az első” – tette hozzá a fitneszguruból lett üzletember.

norbiporsche
Így nézett ki a Porsche eleje az ütközés után

A szemtanúk vallomása azért árnyalja a képet, szerintük a fehér Porsche túl gyorsan hajtott, így a Volkswagen Passat, amiben a bácsi ült unokájával, nem vehette észre azt. Az unokát állítólag mentő vitte el, erről bővebb információ egyelőre nincs.

Hozzászólások