Az Alkonyat sztárja a saját neméhez vonzódik?

Kristen Stewart lányokkal randizik

2015/01/08

Egyre több döbbenetes hír jelenik meg a vámpírtrilógia sztárjairól, már amennyiben annak minősül, ha kiderül, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. A napokban egy újabb színészről derült ki mindez.

Ez még önmagában talán nem is lenne meglepő, ha Kristen Stewart – aki alapból elég fiús jelenség – nem az egyik ügyeletes szépfiú Robert Pattinson párja lett volna.

A két fiatal színész a film forgatása közben gabalyodott egymásba – lehet nem is volt nehéz, hiszen a vármpírfilmben is egy párt alkottak, de a lényeg még csak most következik.

Szakításuk után Pattinson újra ismerkedett, sőt lassan nősülni készül, addig Stewart inkább lányokkal tölti idejét, de minden jel arra utal, hogy nem mint barátnőkkel, barátnővel, hanem…
Miből lehet erre következtetni?

10904178_10204792787074418_1572850308_n
Stewart nem csupán fiúsan öltözködik és fiús külsejű lánnyal – állítólag legjobb barátnője – kapták őt lencsevégre, de a róla és a másik lányról lekapott fotók is arról tanúskodnak, mintha több lenne közöttük szimplán barátságnál.

Szerinted az Alkonyat sztárja tényleg a lányokat szereti? Ha igen, akkor a Robert Pattinsonnal való kapcsolata lehet nem is volt őszinte?

*EXCLUSIVE* Kristen Stewart and Alicia Cargile ring in the New Year together **MUST CALL FOR PRICING**

*EXCLUSIVE* Kristen Stewart and Alicia Cargile ring in the New Year together **MUST CALL FOR PRICING**

 

 

Hozzászólások