Az álmok útján

A Nimrod energiaitalok, és ami mögötte van

2016/05/17

Vannak olyan emberek, akik soha nem érhetnek el semmit, mert az első nehézségnél feladják. És vannak olyanok, akik egész birodalmat építhetnek fel, mert végigjárják az Álmok útját.

PURE-black-RGB

Ladától a Ferrari Enzoig

Bader Alroudhan egy álmai vezérelte kuvaiti származású üzletember, aki 1995-ben kezdett exkluzív sportautók gyűjtésébe. A szenvedély, ki hinné, egy Ladával kezdődött Kuvaitban, 17 évesen. Azóta egy egész gyűjteményt mondhat a magáénak, ami magába foglal többek közt 16 Ferrarit, 6 Lamborghinit, 5 Rolls Roycet, és még sorolhatnánk napestig.

A gyönyörű és különleges sportgépek iránti rajongás odáig vezetett, hogy Bader egy napon elhatározta, saját elképzelései és tervei alapján egyedi sportautókat épít. Ez hamarosan be is következett, 2012-ben egy autótervezővel közösen munkához láttak, ennek eredménye egy Lamorghini, az Avanti Rosso lett. 2014-ben már a Genfi autószalonon csodálhatta meg a közönség, majd következett a Párizsi Motor Show, ahol a sportkocsi elnyerte a „show legszebb autója címet”.

Kell egy exkluzív ital ezekhez az autókhoz!

Ez a gondolat volt a motiváció, ami Badert és csapatát tovább vezette az úton, melynek végül a Nimrod saját energiaital-családja lett az eredménye.

„A Nimrod Performance autókat nem gyártjuk, hanem alkotjuk. Csapatunk keményen dolgozik, hogy a legegyedibb autók kerüljenek ki műhelyünkből. A legapróbb részletekre is odafigyelünk, hogy tökéletességet, exkluzivitást és megkérdőjelezhetetlen stílust érjünk el. Otthonosan mozgunk a legszebb, leggyorsabb, legegyedibb versenyautók világában, ezért is választottuk őket a Nimrod Energy Drink szimbolikus hátteréül. Formájuk, teljesítményük, szépségük mindent kifejez, mely az új energiaital márkára is jellemző. Az italok ízét és a stílusát is a hozzájuk álmodott autókhoz igazítottuk, hogy bebizonyítsuk, van új a Nap alatt és lehet újat mutatni az energiaitalok horizontján!”

És hogy mit tartogat még a Nimrod a tarsolyában? Rengeteg különleges, exkluzív és váratlan húzást, melyekben többek közt Talmácsi Gábor világbajnok motorosunk is oroszlánrészt vállal. 

De mindezt megtudhatjátok a videónkból!

Hozzászólások