Az arcon található anyajegyek jelentése

Kreativitást, intelligenciát, egészséget vagy akár gazdagságot

2014/09/05
Az arcon található anyajegyek jelentése – A nagy Kínai Almanach, vagy kínai nyelven Tunsu szerint az arc különféle elszíneződései más-más tulajdonságokat jelentenek: kreativitást, intelligenciát, egészséget vagy akár gazdagságot.

A Tunsu az ősi kínai filozófusok és jósok gazdag tudásának tárháza. Most az arcon található anyajegyeket illető ide vonatkozó bölcsességeiből idézünk belőle. Hogy ezek az anyajegyek mit jelentenek, az nagyban függ az elhelyezkedésüktől.

Nézzük meg az arcunkat és egyeztessük a következő ábrával, hogy mely számok helyén vannak anyajegyeink. Az anyajegyek csak akkor hordoznak jelentést, ha nincs túl sok belőlük, és eléggé feltűnőek. Ha arcunk tele van apró pattanásokkal vagy pigment foltokkal, akkor azok nem értelmezhetők. Miután a könyvbeli ábrát összevetettük az arcunkkal, olvassuk el a különböző helyeken található anyajegyek értelmezését.

Az anyajegyek jelentése az arcon elfoglalt helyüktől függ. Elhelyezkedésüket számok jelölik 1-től 25-ig, amelyek jelentéséta számokhoz tartozó leírásokból olvashatjuk ki az alábbiakban:

 

1-3.
A szülött gyermekkorában lázadó, szabad szellemű személyiség volt. Születetten kreatív, és akkor nyújtja a legjobb munkateljesítményt, ha szabad kezet kap. Felettesei általában kedvelik újító szelleméért. Akinek ilyen helyen van anyajegye, sokkal eredményesebb vállalkozóként, amikor a maga ura lehet, mint ha mások alkalmazásában áll.

4.
Impulzív alkat, gyakran elhamarkodottan cselekszik, ettől karizmatikus, nagy hatással van másokra, erős, sziporkázó egyéniség, de bajba kerül, ha túl sok vélemény közül kell választania. Ilyenkor kötekedővé válik, de sosem haragtartó. Az ilyen ember rendkívül indulatos, ingerlékeny.

5.
A szemöldök fölötti anyajegy a meggazdagodás lehetőségére utal, de az illető munkával keresi meg a vagyonát, és keményen meg kell dolgoznia érte. Nagyon kell vigyáznia a pénzére, nehogy rosszakarói, irigyei kifosszák. Óvakodjon mindenkitől, aki gyors és könnyű meggazdagodási stratégiákkal ámítja.

6.
A 6-os számmal jelölt területen elhelyezkedő anyajegy intelligenciáról, kreativitásról és művészi tehetségről tanúskodik. Ez utóbbi gazdagságot, hírnevet és sikert hozhat. Az ilyen elhelyezkedésű anyajegy egyébként is a jómód jelölője, de a vagyont nem hagyományos módszerekkel, inkább a szívére hallgatva tudja csak megszerezni a szülött.

7.
A szemöldök alatt lévő anyajegy családi konfliktusokra utal a tágabb családban, és ezek bánatot okoznak a szülöttnek. A viszályok a munkájára és az életerejére is rossz hatással vannak. Tanácsos elsimítani a nézeteltéréseket a rokonokkal a lelki béke érdekében. Gyakran kezdeményez kapcsolatot, bonyolódik flörtökbe az ellenkező nem képviselőivel, de akár azonos neműekkel is. Ügyelnie kell rá, hogy kordában tartsa a szenvedélyeit, különben bajba kerülhet.

8.
Az itt elhelyezkedő anyajegy nem túl szerencsés. A szülött állandó pénzügyi gondok között él, mert hajlamos a túlköltekezésre, és áldozatul eshet a játékszenvedélynek is.

9.
Ez az anyajegy szexuális és egyéb problémákra utal. Kedvezőtlen jel; tanácsos tőle megszabadulni, ha lehetséges. Kellemetlen szerelmi élményeket és egy sor nehézséget okozhat.

10.
Az orr alatt elhelyezkedő anyajegy sok szerencsét ígér az utódokkal kapcsolatban. A szülöttet mindig körülveszi a családja, sok gyermek és unoka. Mind anyagilag mind érzelmileg bőségben telik az élete.

11.
Ez az anyajegy betegségre hajlamosít. Érdemes eltávolíttatni, különösen akkor, ha nagy és sötét színű.

12.
Ez az anyajegy sikeres és kiegyensúlyozott életet jelez. A szülött gazdag lesz, és híres. Ugyanakkor, bár adott a lehetősége a fényűző életmódra, a meghitt otthonra és a családi életre is hangsúlyt helyez. Nőknél szépségről és elismertségről árulkodik.

13.
A szülöttnek sok gondot okoznak a gyermekei, a velük való kapcsolata rossz lesz. Nem sokat lehet tenni  ellene.

14.
Ez az anyajegy fokozott érzékenységet jelez élelmiszerekre,  erős a hajlam az allergiára, esetleg a túl sok evésre.

15.
Az a személy, akinek ezen a területen van anyajegye, nyughatatlan, folyton lakást újít és költözködik. Szereti az új dolgokat és az új helyeket. Ha egy helyben kell maradnia, boldogtalan. Kedveli az utazást, a kalandokat.

16.
A szülöttnek oda kell figyelnie a táplálkozására, valamint a szexuális életére. E kettő okozhatja a legnagyobb gondokat. Súlyproblémákkal küzd, melyek depresszióba sodorhatják. Szívesen bocsátkozik szerelmi kapcsolatokba egyidejűleg több partner-rel, emiatt bűntudatot érez.

fotó: www.healthclinictips.com
fotó: www.healthclinictips.com

17.
A szülött nagy társadalmi elismertségre tarthat számot. Aktív társasági életet él, kiválóan kommunikál, ám hajlamos beképzeltté válni sikerei láttán, ami rossz hírbe hozhatja. Hírneve csorbulása azután súlyosan érinti, mert mások véleményéből meríti az önbizalmát és az önbecsülését.

18.
Az ilyen ember folyton úton van. Tengerentúli utazásokon vesz részt életében többször is, de ilyenkor óvatosnak kell lennie, mert inkább az otthon ülés való neki.

19.
A szülött sok pénzt keres, és számos barátja van. Kellemetlenségeket csupán az okozhat neki, hogy túlzottan is odavan az ellenkező nemért. Ez nehéz helyzetekbe sodorhatja.

20.
Az e területen elhelyezkedő anyajegy egyaránt hozhat nagy szerencsét és nagy szerencsétlenséget. Különösen jó vagy különösen rossz hírbe keverheti viselőjét. A szülött nagyon kreatív, rendkívül intelligens, de tehetségét nem biztos, hogy jól használja ki. Aki magára haragítja, annak nehezen bocsát meg. Beírja a nevét a történelembe – nagyszerű személyiségként vagy zsarnokként.

21.
Ez rendkívül kedvező anyajegy, mert arról árulkodik, hogy viselőjének mindig bőven lesz enni- és innivalója. Hírnevet és elismerést is ígér.

22.
Ez az anyajegy boldog életet hoz, a szülött zökkenőmentes életre számíthat. Előfordulhat, hogy valamilyen sportban jeleskedik, és kimagasló teljesítményt nyújt. A szemöldök csúcsúnál elhelyezkedő anyajegy tekintélyről és hatalomról tanúskodik. Az ilyen emberből jó vezető válhat például egy nagyvállalat élén.

23.
Magas intelligenciára, éles eszűségre és jó gyakorlati érzékre utal. Az egyénben erős a túlélési ösztön, és ez tartalmas, hosszú életet ad. Idős korában is aktív, sok barátra és családtagjai támogatására egyaránt számíthat.

24.
Fiatalkorban hírnevet és vagyont hoz, és tanácsos ezt kihasználni, gondoskodni az időskori megélhetésről, mert az itt elhelyezkedő anyajegy nehezebb öregkort ígér.

25.
Ezzel az anyajeggyel gazdagság és elismertség lesz a szülött osztályrésze, de óvakodni kell a túlzásoktól. Ha nem szakad el a hagyományoktól és nem ragadtatja magát szélsőségekre viselkedésében, hosszú és sikeres életre számíthat.

forrás:mindenegybenblog.hu

 

Hozzászólások