Az autóban hagyta gyerekét és elment bulizni

Felelőtlen édesanyán háborog az internet

2016/09/22

Megrázó fotó kering az interneten, ahol egy 2 éves gyermek egy autóban van egyedül. Utólag kiderült az anyja azért hagyta ott, hogy el tudjon menni bulizni.

Múlt hétvégén megrázó fotó került fel a világhálóra. A képen egy autó látható, az ablakában pedig egy 2 éves gyermek sír. Mint kiderült az anyja azért hagyta az autóban, mert elment bulizni. Óriási botrány keletkezett az esetből a helyszínen. A konfliktus egy csapat segítőkész ember és egy 25 éves nő között robbant ki. A több emberből álló társaság tagjai először egy síró gyermek hangjára lettek figyelmesek a parkolóban. Utána megtalálták a hang forrását: egy autóból jött.

Mikor észrevették, hogy a kicsi egyedül van az autóban kihívták a rendőrséget, hogy betörjék az üveget és kiszedjék a gyermeket onnan. 20 perccel később megérkezett az autó tulajdonosa, egy édesanya. A nő teljesen kikelt magából, hogy tönkretették a kocsiját, míg ő elment bulizni. Mikor megkérdezték tőle, hogy ezt mégis hogy tehette a gyermekkel, azt válaszolta csak így tudta megoldani, hogy végre elmehessen szórakozni a kollégáival. 

A svájci bíróság elmondása szerint az édesanyát felelősségre fogják vonni súlyosnak minősülő tettéért és magas pénzbírságra számíthat hanyagság miatt. 

Hozzászólások