Az égiek üzentek a magyar frontembernek

Spirituális dolog történt!

2019/06/19

Elképesztő dolog történt ma a Balatoni Nyár című műsorban a magyar zenekarral, a Dirty Slippersel. Egy régi barátról emlékeztek meg…

A Dirty Slippers június 19-én délelőtt a Duna TV – Balatoni Nyár műsorában vendégeskedett, aminek olyan apropói voltak többek között, mint Lobó-Szalóky Lázár, énekes-gitáros harmincadik születésnapja, a banda június 30. nagykoncertje az Arad Open Air Festivalon olyan világsztárok társaságában, mint Paul Van Dyk. Valamint Lázár mesélt az idei sűrű programbeosztásukról és egy különleges dalról, amely Bódi László “Cipő” kedvenc volt a DS számok közül. 
A műsor első fele igazi nyári, napfényes időben zajlódott, ám amikor a zenekar az “Ahol Te vagy” (Otthonom) című dalával zárta a Balatoni nyár mai részét, hirtelen leszakadt az ég, hatalmas villámok cikáztak a révfülöpi móló és a Balaton fölött, melyet az énekes a Facebookon az adás után így kommentált:
 
“Életre szóló élménnyel gazdagodtunk, mert amikor az “Ahol te vagy” (Otthonom) című dalt kezdtük játszani, elkezdett szakadni az eső és villámok díszítették a Balaton fölött az eget! Ez volt Bódi László “Cipő” barátunk kedvenc dala tőlünk, amely ma is Neki szólt. Nincsenek véletlenek….”
balaton2
 
Természetesen az RCNews azonnal kifaggatta Lázárt, hogy mit értett pontosan a posztja alatt. 
 
“Leírhatatlanul spirituális élmény volt számunkra. Úgy éreztem, amikor belekezdtünk a dalba, mintha Cipő üzenne a Mennyországból nekünk, hogy “itt vagyok srácok, figyellek Benneteket”. 2013 óta minden koncerten ezt a dalt az Ő emlékének játsszuk, viszont először játszottuk Tv felvételen, soha nem fogjuk elfeledni ezt a pár percet. Szakadt az eső, cikáztak a villámok, de mégis működött minden, a kamerák, a hangosítás, s a stáb is profi munkát végzett, pedig komoly baj is lehetett volna. De volt, aki fentől vigyázzon ránk”
 
A Dirty Slippers turnéja június 22-én Tolcsván, 29-én Pusztazámorban és Rezin, 30-án pedig Románia egyik legnagyobb zenei fesztiválján, az Arad Open Air Festivalon folytatódik.
Az adást ITT tudjátok megnézni! 
Hozzászólások