Az egyik legédesebb karácsonyi reklám idén

Imádjuk a karácsonyi reklámokat. Ez a kedvencünk!

2016/11/22

Mint minden évben idén is nagy erőkkel dolgozik az összes nagyvállalat azon, hogy szívmelengető karácsonyi reklámokkal lepjenek meg bennünket. 

Ha igazi karácsony-mániás vagy, akkor biztosak vagyunk benne, hogy az év egyik legizgisebb napja számodra, amikor megjelenik a híres angol áruház, a John Lewis karácsonyi reklámja. Ez persze nem is csoda, hiszen mindig elképesztő cuki és megható kisfilmmel készülnek, mint például két éve a pingvines, vagy tavaly az „ember a holdon” című kampányuk volt. Most is biztos valami szuper reklámmal készülnek. Persze idén is az egész világ az új John Lewis reklámot várta, de mi most nem erről fogunk írni, mert már mindenki beszámolt róla és biztos láttátok. 

Ettől függetlenül, hogy ne maradjatok cuki karácsonyi reklám nélkül, elhoztuk nektek a Heathrow reptér kisfilmjét. Ha plüssállatokat lát az ember alapban ellágyul a szíve. Ha élő plüssállatokat, akkor meg egyenesen elájulunk a cukiságtól. Valószínűleg ezt kihasználva készítették el a Heathrow marketingesei a 2016-os karácsonyi reklámjukat. Tény, hogy nagyon aranyosra sikeredett. A reklámnak pedig végre értelme is van, hiszen az igazság a végén található. A legnagyobb ajándék, amit kaphatunk, hogy szeretteink velünk lehetnek. A poént nem lőjük le, nézzétek végig a videót! Vigyázat, robban a cukiság bomba! 

Hozzászólások