Az élet sója!

Afrodiziákumok minden pillanatra

2016/02/10

A Valentin-nap, mint tudjuk, a szerelmesek napja, mindenki készül valamilyen meglepetéssel, amivel elkápráztathatja, lehengerelheti, vagy adott esetben felajzhatja kedvesét. Felcsigáztunk? Akkor jöjjön az élet pikánsabbik része!

A rengeteg ajándék, saját készítésű apróság, fotógyűjtemény és finom falatok mellett van egy igazán kézenfekvő megoldás, amivel meglepheted kedvesedet. A nagyszerű az, hogy a felsorolásból kettő simán össze is köthető. Ha egy kis pikantériára ácsingózol a hálószoba falain belül, akkor megmutatjuk, mivel tudod a szexi fehérneműn és vörös rúzson túl tűzbe hozni párodat. Az élet már csak ilyen, néha muszáj turbó fokozatra kapcsolni!

Érdemes a konyhában keresgélni. Íme a 10 leghatékonyabb vágyfokozó, ha tényleg egy forró éjszakára vágysz:

Vanília
A valódi vaníliát ma legtöbben fűszerként ismerjük, de ezen kívül afrodiziákumként is megállja a helyét.

Tojás
A tojás a termékenység szimbóluma, és a vágyat is táplálja. B5- és B6-vitamin forrás, így segít megtartani a hormonszintet és segít a stressz ellen is.

Avokádó
Az avokádót már az ősi indiánok is a heréről nevezték el, magas B6-vitamin tartalma jótékonyan hat a férfi nemi hormonok termelésére.

Chili
A chili serkenti a vérkeringést és fokozza a vérbőséget, így jó hatással van a szexuális vágy fokozására.

Kaviár
A kaviár a benne található aminosavaknak és ásványi anyagoknak, többek között a cinknek köszönheti termékenységnövelő és kedvhozó erejét.

Ginzeng
A ginzeng az egyik legklasszikusabb serkentőszer, mely segít a fáradtság leküzdésében, javítja a koncentráció képességet.

Gyömbér
A gyömbér fűszerként vagy teaként fogyasztva vérhígító hatású, és felforrósítja a leghidegebb elmét is.

Csokoládé
A nagy klasszikus… A csokiban kis mennyiségben található a fenil-etil-amin vegyület, amit az agy szerelmes állapotában termel.

Zsálya
Szexuális aktivitást növeli tea vagy fűszer formájában. Alapvetően egy idegrendszerre ható gyógynövény.

Fokhagyma
Tágítja ez ereket, javítja a keringést és így megelőzhető a későbbi potenciazavarok kialakulása is. A kapszulás változat javasolt, megelőzve a kellemetlen szájszagot.

Akár reggel, akár este, bevetésre felkészülni!

Hozzászólások