Az életéért küzd a 24 éves focista

Leukémiát diagosztizáltak nála, de nem adja fel

2015/09/22

Egy héttel ezelőtt súlyos betegséget, leukémiát állapítottak meg Lázár Bence szervezetében. A 24 éves focista, aki tavaly hagyta abba a profi sportot sérülése miatt, és a televíziós szakkommentátori székbe ült, nem adja fel, és küzdeni fog a kór ellen.

„Nagyon sok üzenetet és telefonhívást kaptam, ami rengeteg erőt ad a harchoz. Jólesik, hogy mindenki mellettem áll. Ha név szerint is kiemelhetek valakiket, akkor okvetlenül megemlíteném Dzsudzsák Balázst, Elek Ákost, Szalai Ádámot, a Diósgyőrt, a Videotont, az Újpestet és a Fradit” – mondta az Újpest egykori focistája a Nemzeti Sportnak.

“Még a legnagyobb ellenfelek is mellettem állnak, egyértelmű, hogy meggyógyulok!” – tette hozzá Lázár Bence, aki a Sport TV-nél dolgozik, betegségéről az Instagramon osztott meg fotókat, de szeretne minél hamarabb visszatérni a képernyőre. Jelneleg a Szent László Kórházban kezelik. Együtt szurkolunk neki!

lazarbence
Lázár Bence, még Újpest-mezben

„Minden üzenetnek, erőt adó sms-nek, kedves szónak nagyon örülök. Konkrét tárgy vagy tennivaló nincs, nekem már az is hatalmas dolog, hogy ennyien keresnek és biztatnak. A legjobban az esik, hogy mindenki tudja, mennyire erős vagyok. Teljesen gyógyultan térek vissza a munkába és az életbe” – fogalmazott.

Hozzászólások