Az életéért küzd Harangozó Teri

Az énekesnő még mindig nem ébredt fel a kómából

2015/09/01

Pár napja mindenki örülhetett, hogy Harangozó Teri műtétje jól sikerült, azonban az énekesnő állapota nagyon aggasztó, ugyanis az operáció óta kómában fekszik.

A népszerű művésznőről a múlt héten érkezett a hír: hátsó fali szívinfarktussal kórházba került, az állapotát stabilizálták, ám kiderült, hogy gond van a tüdejével, ezért meg kellett műteni.

Terike operációja sikerült. Kérte, hogy imádkozzunk érte, sokan megtettük, aggódva gondoltunk rá az operáció napján. Végig mellette volt az unokahúga. Még az intenzív osztályon ápolják. Abban maradtunk, amint magához tér, felhív – mondta néhány napja a Blikknek Siliga Miklós, Harangozó Teri barátja és kollégája.

HarangozoTeri2

 

Harangozó Teri másik jó barátja, Terry Black a napokban mesélte, hogy mivel jár a tüdőműtét. Pontosan tudja, hiszen ő is hasonló operáción esett át korábban.

Nekem is volt tüdőműtétem, daganat miatt el is távolították egy részét. Még nem lehet magánál, mert a bordákat a műtéthez szétfeszítik, és sokáig még nagyon fáj, engem napokig altattak, hogy kibírjam. Terikével is így lehet, de jobb is ilyenkor, ha nyugodtan pihen, mert a szervezetnek egy ekkora operáció hatalmas trauma, különösen az ő korában, ráadásul pont akkor, amikor a szíve sem tökéletes. 40 éve ismerem, fél az orvostól, irtózik kórházba menni, de hatalmas akaratereje van, egészen biztos, hogy hamar felépül!– fejezte ki reményét a múlt héten Terry Black

A transzvesztita előadóművész azonban roppant szomorú hírt kapott Harangozó Teriről. Az énekesnő ugyanis a műtét óta az intenzív osztályon fekszik, eszméletlen állapotban. Senki sem tudja megmondani, hogy várhatóan mikor ébred fel a kómából…

Hozzászólások