Az élettörténet melyet minden bulvárlap akar

Egy élettörténet mely telis-tele van szörnyűségekkel, érzelmekkel

2016/12/23

Egy történet melyre mindenki kíváncsi. Egy élettörténet mely telis-tele van szörnyűségekkel, érzelmekkel. Tihomir Mitov élete, csak nálunk. 

A történet 22 évvel ezelőtt kezdődött. Egy nővel megtörtént a legrosszabb dolog, amit csak el tud képzelni: teherbe esik és a gyermek apja elhagyja őt egy másik családért. Ezután a kismama életveszélyes szövődmények miatt kórházba kerül, ahol azonnal világra kell hozza kisbabáját. Koraszüléssel. A szülés után az édesanya borzalmas hírt kapott: a csecsemő elhunyt, annyira erőtlen volt. Az anya aláírta a halotti bizonyítványt, majd kis idő elteltével érdeklődött, hogy mi lett a halott kisbabával, ám nem járt sikerrel. Botevgradban élt egy gyermektelen család, nekik esélyük sem volt arra, hogy gyermekük szülessen. Egy nap Szófiában sétáltak, mikor egy csecsemőt találtak a szemetesben. A rendőrségre siettek a babával, ahol azonosították a kicsit a halottnak hitt csecsemővel. A gyermek megtalálói örökbe akarták fogadni a kisbabát. Ez a procedúra több, mint egy évig tartott ám megérte a rengeteg fáradozás. A kisfiú óriási szeretetben nőtt fel, anélkül, hogy tudott volna az örökbefogadásról. A gyermek 7 éves korában tudta meg az igazságot, egy szomszédnak köszönhetően. Ekkor sírva rohant haza szüleihez, hogy ebből mennyi igaz? Ekkor a  szülők elmondták a teljes történetet. A gyermek ezután kérdések sokaságával élt tovább. 22 évnyi hánykódás után úgy döntött, hogy megkeresi az igazi édesanyját. Sikerrel is járt. “20 évig éltem azzal a gondolattal, hogy a fiam halott. A legszörnyűbb kérdés a miért és a mi van ha mégis életben van volt…” – mondta a biológiai édesanya. 2016-ban választ kapott kérdésére. Egy nap egy 23 éves gyermek egy váratlan kerdést tett fel neki, ami annyi volt, hogy „Anya?. A 23 éves srác Szófiában a Pedagógiai Egyetemen tanult, és elhatározta egy szakemberekből álló csapattal, hogy elmondja a történetét egy dalban, aminek a címe „Im here” lett. A dalban közreműködött a Quartet Slavey is. Ez az első pop dal Bulgariában melyben az énekes a sorsát önti szavakba.

Szick Petra nyilatkozata:

“Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy elmondjam-e a barátom történetét itthon. Bulgáriában már hónapok óta tudják Tihomir Mitov  történetét, de én érzelmileg nem álltam készen arra, hogy beszéljek róla. Szerintem Tihomir egy nagyon erős ember. Az egyik legerősebb akivel valaha találkoztam. Nem csak a múltja, hanem a jelene miatt is. Híres énekes a hazájában. Nincs sok igaz barátja, nagyon sokan a hírneve vagy a pénze miatt barátkoznak vele. Visszahúzódó, nehezen bízik meg emberekben, és nehezen nyílik meg, hisz sok csalódás érte. Sajnos a mi kapcsolatunk sem mondható hétköznapinak az imént felsoroltak miatt. Tihomirba sok időt és energiát kell fektetni azért, hogy tudja én igazán szeretem, támogatom és nem csak kihasználom. Amit biztosan tudok, az az, hogy egy csodálatos ember, akire számíthatok bármiről is legyen szó. Sosem felejtem el, amikor a Miss&Mr Grand Sea Universe versenyen hallottam az “Im here” című dalát. Senki sem értette a szöveget, hisz bolgárul volt, de mindenki sírt, olyan érzelemdúsan adta elő. Nem Tihomir volt az első énekes barátom így már megtanultam azt, hogy mutathatnak bármit a világnak, de amit a dalaikba beleírnak, azt érzik valójában. Ez sokszor válasz minden kérdésre.”

A történetért hálás köszönet Szick Petrának. 

Hozzászólások