Az énekesnő súlyos bulimiában szenvedett

Nicole Scherzinger hangja is elment az önsanyargatástól

2014/07/03

Szinte el sem tudjuk képzelni, hogy a meseszép énekesnő ilyen súlyos terhet cipelt magával évekig. A brit Cosmopolitan Magazinnak adott interjúban egy nagy titokról rántja le a leplet Nicole Scherzinger, aki még a családjának sem vallott súlyos evési zavaráról.

NicoleAz X-Faktor zsűritag és a Pussycat Dolls ex-énekesnője a mai napig nagyon nehezen beszél erről az időszakról. Nyilvánvalóan azt gondolnánk, hogy a tökéletes testű énekesnőnek nincsenek ilyen problémái, nem mennek fel rá a kilók úgy, mint egy halandó emberre, de ebben tévedünk. A 36 éves sztár őszintén vallott bulimiájáról és arról az időszakról, amit pokolként élt meg az életében. Súlyos önértékelési problémákkal küzdött és nem volt elég ereje, hogy ezt megossza másokkal. A Pussycat Dolls tagjai sem tudtak Nicole sötét titkáról.
‘Túlhajtottam magam abban az időszakban, a mai napig ha rágondolok a sírás kerülget. Ezért abszolút megértem azokat az embereket, akik a sötét démonaikkal és a fejükben levő hangokkal küzdenek.’- nyilatkozta az énekesnő. ‘Máshogy láttam a körülöttem levő világot, mint amilyen az valójában volt.’ – mondta. A bulimiáját mindenki elől titkolta, de volt rá példa, hogy ájultan találták a földön, a rengeteg hányástól pedig elment a hangja.
Azóta már jobban van és most jutott el odáig, hogy megossza betegségét rajongóival is, hátha valaki tanul a hibájából.

Sajnos nem ő az egyetlen sztár, aki ezzel a problémával küzdött, többek között Lady Gaga, a Spice Girls lánybanda tagja Mel C, és a Girls Alloud énekesnője, Sarah Garding is bulimiában szenvedett.

Foto: Cosmopolitan/ James White

Hozzászólások