Az énekesnő számára ez a karácsonyi előjáték

Bennfentes infók a sztárok otthonaiból

2015/12/07

Egy kis karácsonyi a hangulat, és a sztárok máris megőrülnek. Kiderült például, hogy Muri Enikő imádja a karácsonyi előjátékot, Dukai Regina pedig minden évben kiteszi az ablakba – a csizmáját.

Különleges apropóból érdekezett a Mikulás a Jégteraszra: olyan gyerekekkel találkozott, akik súlyos betegséggel küzdöttek, vagy éppen most gyógyulnak. Természetesen a sztárok is szívesen vettek részt az ajándékozásban: Lola, Muri Enikő, Dukai Regina és L.L. Junior számára egyébként is különleges ünnep a Télapó.

Lola sokáig nem várta a Mikulást, mert vagy egyedül élt, vagy nem volt olyan kapcsolata, ahol igazi ünnep lehetett volna számára, az idei év azonban különleges, így ki is tette a csizmáját az ablakba. Muri Enikő számára a Mikulás igazi előjátékot jelent karácsony előtt, és bár nagyon szereti ezt az ünnepet, de a szeretet ünnepe számára az igazi nagy durranás.

Dukai Regináról már régóta tudjuk, hogy karácsony-mániás, de most az is kiderült, hogy a Mikulásért is oda van: akkor is kiteszi a csizmáját az ablakba, ha tudja, hogy reggelre semmi sem lesz benne.

Hozzászólások