”Az erő az, ha felállsz miután elesel…”

Ellie Goulding lett a Pantene új reklámarca

2016/03/23

Napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője, az angyali hangú, szőke Ellie Goulding lett a Pantene legújabb Strong is Beautiful kampányának arca.

Ellie Goulding kétségkívül napjaink egyik legfelkapottabb énekesnője, aki éppen a legújabb stúdióalbumával, a Deliriummal van világ körüli turnén, de még ekkor sem tétlenkedik: a Mac-kel való közös sminkkollekciója után újabb kampánynak lett az arca, ezúttal a népszerű hajápolási márka, a Pantene felkérésére. Ellie magáénak tudhat rengeteg rangos zenei díjat, valamint egy Grammy jelölést is – sőt, tavaly nyáron a Sziget Fesztiválon is fellépett headlinerként.

elliegoulding
(c) EllieGoulding.org

A Pantene Pro-V és az énekesnő is úgy hiszi, hogy az erő a kulcs a szépséghez: ha erős vagy belül, könnyedén átlépheted a saját határaidat. Az erő az, ha felállsz miután elesel; meghajlasz, de meg nem törsz a terhek alatt. Ugyanúgy igaz ez a hajadra, mint az életedre: ha erős vagy, akármivel elbírsz.

A kampányhoz készült reklámfilm:

Ellie Goulding tökéletes megtestesítője a kampánynak: erős, és sikerrel vesz minden akadályt, amit maga elé állít – legyen szó akár egy kemény edzésről, egy telt házas fellépésről, vagy szépségikonná válásról.

„Ha erősnek érzem magam, képes vagyok bármire. Ha a hajam is erős, tehetek vele akármit, anélkül hogy aggódnom kellene amiatt, hogy megsérül. Rengeteg káros hatás éri a hajam a turnék közben: hővel való formázás, festések. Egészen eddig csak szalonmárkákat használtam, de most hogy felfedeztem a Pantene Pro-V termékeit, nincs megállás. A Pantene Pro-V a hajam megmentője: erős és gyönyörű marad tőle.” – mondja az énekesnő.

Mea Mea, az RC News divatszakértője


(Borítókép: GettyImages)

Hozzászólások