Az esküvőjén egy másik nőnek vallott érzelmeiről a férfi

2020/02/11

A menasszony nem tudta abbahagyni a zokogást, amikor vőlegénye az esküvőjük kellős közepén, esküje felolvasásakor egy másik lányhoz fordult, letérdelt elé és vallott neki az érzelmeiről.

Az egész násznép vele sírt, de a meghatottságtól, ugyanis a vőlegény a menyasszony kislányát kérte meg, hogy fogadja el, mint új apukáját.

Jefferson tisztában volt vele, hogy a házasságkötés mellett egy még annál is nagyobb felelősség hárul rá a jövőben, mégpedig az, hogy kedvese gyermekéről is gondoskodjon. Éppen ezért, amikor az ő fogadalmára került sor, akkor a kislányához fordult, letérdelt, és azt mondta:

“Van itt egy ember, aki lehetővé tette ezt a mai napot, és a következő szavaim hozzá szólnak!”

Aztán így folytatta Jessicának:

Tudom, hogy néha bosszantó vagyok, megharagszom, piszkállak, hogy mosd meg a fogadat, a hajadat, és hogy edd meg rendesen az ebédet. Azt is tudom, hogy sok becenevet adok neked, kicsi virágnak, barinak, hívlak, megőrjítelek néha, csikizlek, és folyton utánozlak. Néha úgy érzem, hogy gyerekesebb vagyok, mint te. Ugyanakkor sok szeretetet is kapsz tőlem, kedvességet, gondoskodom rólad, és nem hagyom, hogy bármi baj történjen veled. Nem tudom kifejezni, hogy mit érzek irántad, végtére is, nem vagyok a biológiai apukád. De nem tudom megmagyarázni a szeretetet, amit feléd érzek, mert nincsenek rá szavak. De ha bármit kérhetek az Istentől, az az lenne, hogy te legyél a lányom. Én lennék a legbüszkébb apuka!”

Hozzászólások