Az év eddig legjobb videója

Ezeket semmiképp se próbáld ki otthon!

2016/07/14

Most, hogy az év első felét magunk mögött hagytuk, az 2016 eddigi legjobb jeleneteiből el is készült az eddigi legjobb videója. Meg is mutatjuk!

Mióta az emberek 99%-a folyamatosan tart magánál képrögzítésre alkalmas eszközt, a bakivideók száma is ugrásszerűen megnőtt. Mindenki minden vackot felvesz, és ha esetleg valamelyik haver (vagy normális mértékű önirónia mellett saját magunk) valamit elszúr, azonnal toljuk is fel a netre, hogy miénk legyen a nap legjobb videója. Gyűjtjük a lájkokat, néhányan annyira rákapnak a dolog ízére, mint valami kábítószerre, és már direkt törik-zúzzák magukat és egymást, hogy minél több kattintás, minél több feliratkozó vagy követő legyen a kis profiljukon, csatornájukon.

Persze van egy-két olyan csatorna, ami tényleg népszerű lett. Annyira, hogy nekik maguknak már semmi dolguk nincs is, csak a havonta beküldött több ezer videóból kiválogatni a legjobbakat, összevágni őket egy 3-5 perces összeállításban, és feltölteni. Innentől meg már jön is a pénz szépen a számlájukra, ők pedig kényelmesen hátradőlhetnek, mert jól végezték a dolgukat. De nehogy azt higgyük, hogy egy ilyen csatornát -illetve vállalkozást, mert nyugodtan hívhatjuk őket annak is- könnyedén fel lehet építeni a semmiből. Ki kell alakítani a “vendégkört”, mint egy étteremnél, célszerű itt is felmérni a piacot, és bizony-bizony reklámozni is kell magunkat, bár ha szerencsénk van egy-két videónk vírusként söpörhet végig a neten. 

Ha valaki netalántán elszánta volna magát, hogy belekezdjen a bakiparádék rögzítésébe, összegyűjtésébe és szelektálásába, annak mutatunk egy remek összeállítást, amit eddig potom 12 millió ember tekintett meg, és ez a szám csak növekszik. Hölgyek és urak, íme 2016 eddig legjobb és legviccesebb videója!

Hozzászólások