Az év színe otthon – Lakberendezési tippek

A Pantone minden évben kihírdeti az év színét. Idén a nyertes árnyalat a Gradient Orchid lett.

2014/05/05

Egyre nagyobb teret hódít hazánkban is a lakberendezés. Sokan vannak, akik nem csak a ruhatárukat, hanem az otthonukat is évről-évre divatossá varázsolják, felfrissítik a lakásukat a legaktuálisabb trendek szerint. Természetesen nem szükséges évente újrafesteni a falakat, de kisebb kiegészítőkkel, textíliákkal is sokat változtathatunk a jól megszokott látványon.

Nem is hinnénk mennyire feldobja a hangulatunkat, ha lecseréljük az ágytakarót, a függönyöket, vagy a díszpárnákat. Néhány új váza, festmény, képkeret csodákra képes. Ha szeretnénk követni az idei év trendjét, akkor az orchidea árnyalatú dekorációkat kell választanunk.

salma hayekSztárok akik oda vannak a liláért

Salma Hayek akár ki is érdemelhetné a “lila ruhás hölgy” becenevet. Számos felvétel készült róla, ahol ebben az árnyalatban tündököl és nem titkoltan a lila a kedvenc színe a színésznőnek.

Akárcsak Jessica Albának. És egyes pletykák szerint Kleopátra hercegnő is rajongott a liláért.

Érdekesség: a leglilább ház – képekkel

A világ egyik leglilább háza Nagy-Britanniában található. A ház kívülről ugyanolyan, mint bármelyik másik, ám belülről minden szoba az idei év divatos árnyalatában pompázik. A falak, a kiegészítők, de még egyes bútorok is lilák. Lessünk be! Nézd meg képgalériánkat!

Hozzászólások