Az idei legdurvább fesztiválszerkók

Nem semmi mire képesek az emberek egy fesztivál kedvéért

2017/04/26

Amerika leghíresebb fesztiválján rengeteg különböző ember megfordul, más-más stílusú cuccokban. Lássuk az idei fesztivál legextrémebb arcait! 

A Coachella az a fesztivál, melyen minden valamire való Insta-sztár, blogger, vlogger, stb. tiszteletét teszi. Az emúlt két hétben mindenhol csak a legmenőbb szetteket mutatták be, mi most megosztjuk veletek a leggázabb, legdurvább szereléseket. Igazából gáznak nem nevezhetjük, hiszen mindenki egyéniség közülük és legalább nem a “tipikus mai”-ak. 

Az unikornisos cuccok mostanában nagyon mennek, épp ezért nem meglepő, hogy a fesztiválon sem maradhat el ez a stílus. 

Emlékeim szerint 2013-ban hódított nagyon a “mindenhez bakancsot” veszek fel cucc, de úgy tűnik most is nagy népszerűségnek örvend. Bármihez felveheted. Igen, fürdőruhához is! 

Ööö…oké. Eddig azt hittem ilyet csak az ovik környékén láthatok, mikor az anyukák viszik haza a piciket és ők cipelik a hátizsákjukat. Tévedtem.

Ha úgy gondoltad csak nők vehetnek fel teljesen áttetsző vagy épp flitteres-áttetsző ruhát, most itt a bizonyíték, hogy manapság már nem számít az identitás.

Végülis úgy néz ki meleg van. Biztos csak a jó idő miatt vetkőztek le. Bár még nem voltam olyan fesztiválon, ahol “Borat” ne jelent volna meg. 

Mellek és popsik. Alap egy fesztiválon. Fenékbe tuszkolt nadrág, mellbimbótapasz az átlátszó melltartó alá.

A melegítő egyre inkább a street style vonalra kerül, így nem csoda, hogy itt is felütötte a fejét. 

És akik nagyon elhiszik magukról, pedig nincs rá okuk…

Forrás

Hozzászólások