Az idei VOLT más lesz, mint a többi

Világsztárok érkeznek a fesztiválra

2014/06/20

Indul a fesztiválszezon és a sorban a nagy zenei fesztiválok közül az első a VOLT. Idén más lesz, mint eddig – mondjuk ez eddig minden évben így volt – , hiszen szerdától vasárnapig dübörög a fesztivál, így lett a 4 napos eseményből 5 nap.  Az egy napos csúszás az esemény egyik legnagyobb fellépője miatt van, hiszen vasárnap estére tették az Artic Monkey-s koncertjét. Az angol rock banda karrierje 10 éve indult, önerőből küzdötték fel magukat és szinte eddig az összes rangos zenei díjat bezsebelték. A fiatalos csapat zenéje egyszerre lázít és mutatja meg lírai oldalát. Már évek óta kérdezzük: Mikor jön Magyarországra a híres banda? A válasz: Július 6-án érkeznek és beéneklik magukat a hazai fesztiváltörténelembe.

30 Seconds to Mars2014Nem ők lesznek azonban az egyetlen külföldi sztár zenekar a fesztiválon. Szerda este a Telekom Nagyszínpadon fellép a Morcheeba, csütörtök este pedig ugyanerre a színpadra érkezik a rock – és most már a filmek – fenegyereke, Jared Leto és zenekara a Thirty Seconds To Mars.

Természetesen hazai sztárokból sem lesz hiány, szerda este a fesztivál az Anna and the Barbies koncertjével indul, de zenél majd a Quimby, Zoohacker, a Compact Disco, The Carbonfools…de tudjátok mit? Inkább nézzétek meg a hivatalos programajánlót itt :http://www.sziget.hu/volt/programtabla és csemegézzetek a Számotokra legkedvesebb koncertekből!

Akik a hazai rap vonalat kedvelik, azoknak lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere. Fellép a Hősök, a Halott Pénz, de lesz Majka&Curtis illetve a Punnany Massif is.

Aki nem csak a koncertekre kíváncsi, hanem szeretne részt venni előadásokon, beszélgetéseken, azoknak ajánljuk a Diákhitel Kávézót, ahol előadást tart Dr.Csernus Imre és lesz egy érdekes kerekasztal beszélgetés ‘A Werk Akadémia és a Bálint Ház bemutatja: Üvegplafon: Nők a popszakmában’ címmel.

Az idei VOLT más lesz mint a többi, de hogy Neked milyen lesz, azt csak Te tudhatod!

Forrás: Sziget.hu/VOLT

 

Hozzászólások