Az ifjú vloggerek útja a csúcsra

Igazán büszkék lehetnek!

2019/03/23

Kicsit több mint két hónapja arról számoltunk be nektek, hogy Silló Laura és Silló Norman a két ifjú vlogger hazai rekordokat döntöget.

Most pedig elképesztő dolog történt! A két tüneményes kis Youtuber legújabb videójukkal meghódították a videómegosztó platformot! Legutóbb feltöltött tartalmuk a legfelkapottabb listán megszerezte  az előkelő második helyet, hátrahagyva ezzel a magyar zeneipar ikonikus alakjait is! Mindemellett Silló Laura és Silló Norman Youtube csatornája elérte a bűvös 100.000 feliratkozót is!

A gyerekek még 2018 augusztusában fogtak bele a tartalomgyártásba-a mellékelt ábra mutatja milyen jól tették azt. Csatornájuk attól más és különleges a többi gyerek YouTube-erénél, hogy nem bugyuta, hanem tartalmas, jó csattanójú és természetes érzést keltő videókat készítenek. Túlnyomórészt a felhőtlen gyermekkori szórakozásukat mutatják be, melynek meghatározó mellékszereplője Édesapjuk, akinek közreműködésével még valóságosabbá és életszerűbbé válnak roppant szórakoztató pillanataik. Így garantálnak együtt hárman élvezetes perceket úgy, hogy tanulságossá és értékessé teszik azokat a nézők számára.

Mindezzel a szerethetőséggel lopták be magukat kicsik és nagyok szívébe egyaránt. Ezúton is gratulálunk nekik! 

Hozzászólások