Az ikonikus James Bond már csak árnyéka önmagának

Lehet, hogy csak hónapjai vannak hátra...

2015/04/24

Egykor nők milliói hevertek a lába előtt, most azonban olykor arra sem emlékszik, hol lakik. Sean Connery borzasztóan lefogyott, maga alá gyűrte a betegség.

Így él legutóbbi emlékeinkben

A világhírű színészt a férfiasság mintaképeként tartották számon, még 60-70 éves kora között is igen sármos volt, ereje teljében dolgozott. Négy éve, 80 éves korában azonban visszavonult a nyilvánosságtól,  és azóta a világtól teljesen elszeparáltan él a feleségével a Bahamákon. Korábban felröppent a hír, hogy Sean Connery súlyos Alzheimer-kórral küzd, de gyorsan meg is cáfolták. Ám mostanra egész biztos, hogy a 84 éves, egykor ünnepelt világsztár egyre betegebb.

Egészségét biztosan az is megtépázta, hogy az egykor ünnepelt sztár idős korára adócsalási ügybe keveredett; a spanyol hatóságok szerint a törvény kijátszásával vásárolt és adott el ingatlanokat. Az ezzel kapcsolatos eljárásban többször beidézték őt és feleségét is, de soha nem jelentek meg a tárgyalásokon.

A National Enquier című lap nemrégiben arról számolt be, hogy az Alzheimer-kór nagyon elhatalmasodott rajta; bár ritkán mozdul ki a házából, de ha mégis, akkor nem tudja, miért indult el, illetve hogy hol lakik.

Sean Connery - James Bond
Ilyen volt egykor a világsztár

Emellett pedig súlyos szívbetegséggel is küzd. Az egykori James Bond állapota olyan rosszra fordult, hogy már csak hónapjai vannak hátra.

Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki mostanában Sean Connery, kattints IDE!

 

Hozzászólások