Az Ikrek jobb, ha vigyáznak! – De mi vár a többiekre?

33. heti horoszkóp

2014/08/10

Az Ikrek hajlamosak megfeledkezni arról, hogy másoknak is vannak problémáik, a Rákok pedig arról, hogy szánjanak időt a pihenésre is. A Bika életében azonban nagy változásra lehet számítani az elkövetkezendő napokban…

Kedves Kos!

Rövid, gyors változások várhatóak ezen a héten. Lehetséges, hogy jobbra fordul minden rövid időn belül, viszont amilyen gyorsan érkezik a változás, olyan gyorsan is mehet. Megtapasztalhatod a legjobbakat, de csak rövid, átmeneti ideig. Amennyiben mégis máshogy alakítod a dolgaidat, lehetőséged lesz ennek az állapotnak a fenntartására is.

Kedves Bika!

Magánéletedben nagyon nagy változás köszönt be! Félelemre semmi okod, hiszen csak csupa pozitív esemény várható. Amennyiben van már meglévő kapcsolatod, akkor jó hírem van: még tovább fog mélyülni a köztetek lévő kötődés, és szinte majd minden másodpercben egymásra gondoltok. Amennyiben szingli vagy, akkor nem biztos, hogy a hétvégén még az leszel.

Kedves Ikrek!

Mindenki életében vannak megoldandó feladatok, problémák, de te olykor mégis azt hiszed, hogy a tieid a legnagyobbak, a legnehezebbek. Környezeted nem díjazza, amikor rájuk zúdítod a gondjaidat, míg őket meg sem hallgatod. Vigyázz, mert a héten eluralkodhat rajtad az önsajnáltatás, ami előbb vagy utóbb, de kínos véget érhet.

Kedves Rák!

Nem is tudod, hogy már hol áll a fejed, mert annyi dolgot csinálsz egyszerre. Egyik feladat érkezik a másik után, és olykor már egy határidőnapló is kevés ahhoz, hogy mindent fejben tarts. Ez a nagy pörgés viszont ahhoz vezethet, hogy teljesen kimerülsz. Találd meg a hétköznapokban is az időt a pihenésre, hogy feltöltődj.

Kedves Oroszlán!

El fogsz zárkózni a világ elől, pontosan azért, mert szükséged van egy kis magányra. Ezzel semmi gond nincs, viszont tudnod kell, hogy hol a határ. Vigyázz, hogy ne ess át a ló túlsó oldalára, azaz nehogy depresszióba ess. A baráti meghívásokra ne mondj nemet, inkább mozdulj ki egy-kétszer és érezd jól magad, akármennyire is fáj most a szíved.

Kedves Szűz!

Rövid időn belül egy változás fog beállni az életedben. Próbáld meg egy kicsit visszafogni az információáramlást, nem tanácsos, hogy minden titkodat mások orrára kösd. Sajnos rossz szokásod, hogy nagyon közvetlen vagy, és senkinek se tudsz nemet mondani. Most mégis próbáld meg, és mondd egyeseknek azt, hogy “nem”.!

Kedves Mérleg!

Ne érdekeljen mások véleménye, csak is az, hogy mit szeretnél elérni: mi a célod? Rengeteg támadást és ellenérvet, beszólást kaphatsz környezetedtől azzal kapcsolatban, hogy az az út, amelyen jársz, valóban tényleg kedvező-e, illetve járható-e. Ne érdekeljen mások véleménye, csak is a szívedre és az eszedre hallgass, de ne engedj beleszólást az életedbe.

Kedves Skorpió!

Vigyázz, hogy most milyen ajánlatokra mondod ki az igent, vagy éppen milyen szerződéseket írsz alá. Utóbbiak esetében minden apró betűs részt gondosan olvass át, mert fennáll a megvezetés, hamisság veszélye. Inkább most fordíts a részletes tájékozódásra plusz időt, mint később a felesleges körökre az adódó problémák miatt.

Kedves Nyilas!

Féltékenységből ötös – akár egyszerűen ezt is mondhatnám erre a hétre.  Miért nem bízol meg a párodban, miért vagy ennyire bizonytalan azzal kapcsolatban, amit érez? Ne kételkedj, hanem szeresd őt: tisztán, teljes szívedből. A féltékenység csak megöli a kapcsolatotokat, s tönkreteszi a legszebb percek varázsát. Ezt szeretnéd? Ha nem, akkor változtass!

Kedves Bak!

Lelki állapotod nem éppen stabil, sőt mondhatni bizonytalan. Inogsz és kiszámíthatatlan, hogy valójában mit is szeretnél. Kicsit a múltban is élsz. Nem sikerült teljesen elengedned a volt kapcsolataidat, a régi munkahelyedet, barátaidat, akik már nincsenek a jelenedben. Szeretnél visszautazni az időben. Szedd végre össze magad és kezdj élni a mában!

Kedves Vízöntő!

Újabbnál újabb lehetőségekkel találkozhatsz a héten. Nem lehetetlen, hogy egy jobban fizető állást fognak neked ajánlani, ami miatt gondolkodóba eshetsz, hogy maradj vagy válts. Ebben az esetben a józan eszedre hallgass, illetve pénztárcádra. Ám ahhoz, hogy valami jó dolog érkezhessen az életedbe, valamit áldoznod kell – vagy később magától elveszi az élet, ami jobban fájhat.

Kedves Halak!

Magányosnak érzed magad, talán környezeted már nem fektet annyi hangsúlyt rád, és úgy érzed, hogy elhanyagolnak. Holott ez egyáltalán nincs így, sőt mi több, nem veszed észre, hogy mennyi szeretet kapsz a családodtól, barátaidtól. Most itt az idő, hogy felnyisd a szemedet, meglásd, hogy nem vagy egyedül, nem kell magányosnak lenned.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások