Az internet mindenhova kaput nyit – így lehetsz sikeres!

Könnyebben juthatsz a sikeres, híres emberek közé, mint valaha!

2017/06/16

A sztárjelöltek és a mókamesterek is mindenhova töltögetik fel videóikat, ám most végre van egy erre tervezett oldal. Ráadásul itt sztárokkal találkozhatsz!

Manapság már bárki feltölthet bárhova bármilyen videót. Nem véletlen, hogy az internet sötét bugyrai mindenhova kaput nyitnak. Most azonban végre van egy weboldal, mely oly sok tehetségnek -és poénkodni vágyónak- ad teret. A weboldal neve smule.comés mindjárt megpróbáljuk elmagyarázni hogyan is működik. 

A smule lényegében tekinthető közösségi oldalnak, bár itt nem barátokat keresel, hanem duettpartnereket. Az emberek a világ minden tájáról felkérhetnek bárkit egy közös éneklésre. A legjobb és legdurvább az egészben, hogyha szerencséd van belefuthatsz Jason Deruloba, LP-be vagy akár Louis Fonsiba is! Habár a világsztárok általában előre felveszik és úgy lehet ráénekelni a dalaikra, ettől függetlenül lehet, hogy élőben is énekelhetsz egyet valamelyik hírességgel! 

A szuper hangok mellett természetesen ezt az oldalt is megtalálják a szórakozni vágyó emberek, akik nem kiemelkedő tehetségükkel akarnak maguknak 15 perc hírnevet. Nekünk, -akiket nem épp csodás hangszálakkal áldott meg az Isten- is érdemes figyelemmel kísérni egy-két duettet, hiszen remek szórakozási lehetőség, igazán megmosolyogtató néhány produkció. 

A weboldal pontos működéséről ennél többet nem sikerült megtudjunk, pedig igazán próbáltunk minél több infóval szolgálni Nektek! De azt mondjuk próba szerencse, egy misét mindenképp megér! 

És a leghíresebb:

(kép:google) 

Hozzászólások