Az ISIS megfenyegette Magyarországot!

Valódi veszély, vagy csak intelem?

2016/03/30

Az ISIS közösségi média platformon közölt egy fenyegető bejegyzést Magyarországról. 

Az Iszlám Állam a közösségi médiában megfenyegette Magyarországot. Az üzenetben közölték, hogy a brüsszeli támadássorozat csak a kezdete volt egy európai és amerikai erőszakhullámnak, ahol több célpontot is meg fognak támadni. Az üzenetet a Washington Times hozta le, a lap részletek is közöl.

Az üzenetet az ISIS médiafelelőse Al Wafa publikálta.

„Ma Brüsszel és a reptér, holnap Portugália vagy Magyarország jöhet.”

A cikkben nincs konkrét célpont megjelölve, valószínűleg arra utalt, hogy semelyik ország, vagy város nincs biztonságban a terroristáktól.

“Nem felejtettük el szűz leányaink fájdalmas sikolyait, amikor az iraki invázió során megerőszakoltátok őket. Bombákkal, robbanó övekkel és puskákkal jöttünk. Koporsókban küldünk titeket a pokolba. A Mindenható Allah által klubokban, stadionokban, iskolákban és egyetemeken csapunk le rátok, földön, tengeren, mindenhol. Célba vesszük a hadsereget, a rendőrséget, a nőket, a férfiakat, az időseket és a gyerekeket. Egyikőtöket sem hagyjuk élve.”

Európa mellett az Egyesült Államok is potenciális célpont. Az ISIS komoly bosszút forralhat az amerikai légicsapások miatt.

“Amerika elfelejtette, hogy a muszlimok nem fogadják el a megaláztatást, de mi nem felejtjük el a megtorlást” – áll a Közel-Kelet Média Intézet fordításában.

Hozzászólások