Az MTV zenei díjátadó legborzalmasabb szettjei

Íme a díjátadó legborzalmasabb ruhái

2017/11/14

Vasárnap volt az MTV legmenőbb zenei díjátadója, ahol a sztárok mindent megtettek az emlékezetes megjelenésért. Van, akinek nem sikerült túl jól.

A sztárok minden évben nagy erővel készülnek az MTV EMA zenei díjátadóra, melyre a legkülönlegesebb ruhakölteményeket aggatják magukra. Gyönyörűséges kreálmányokkal kápráztatnak el bennünket minden évben, azonban akadnak olyanok, akik inkább megbotránkoztatják a közönséget. Mutatjuk az idei év legviccesebb ruháit.

Rita Ora túl későn vette észre, hogy késésben van, ezért a zuhany alól azonnal a vörös szőnyegre sietett. Más magyarázatot nehezen tudnánk elképzelni erre a köntösös turbános rémálomra.

MTV-Europe-Music-Awards-2017-Arrivals-London

Nem, ez nem egy hatalmas csillámporos madár, hanem Kesha. Az énekesnő mostanában súlyproblémákkal küzd, de tényleg ez a legjobb megoldás, hogy glitter plédbe csomagolja magát?

kesha

A Trónok harca sztárja, Natalie Dormer arckifejezését elnézve, valószínűleg itt már ő is rájött, hogy kicsit mellényúlt a ruhaválasztásnál. A gyönyörű színésznő úgy fest, mint, aki épp egy sulibuliba igyekszik.

nataliedormer

Demi Lovatónak senki nem szólt, hogy nem pizsiparti lesz és a pasija kockás alvós szettjében pózolt a fotósoknak. Vajon hogy úszta meg az estét villantás nélkül ebben a felsőben?

demi lovato

forrás

Hozzászólások