Az NBA legnagyobb sztárja is kiszúrta Hosszú Katinkát

A világbajnok úszónő a lelátóról üzent neki

2015/03/17

Háromszoros világbajnok úszónőnk, Hosszú Katinka példaképből egy kicsit visszaváltozott rajongóvá, amikor úgy döntött, férjével és edzőjével, Shane Tusuppal kilátogat Amerikában az Orlando Magic – Cleveland Cavaliers NBA-meccsre, és transzparenssel üzen a legnagyobb sztárnak, LeBron Jamesnek. A kosaras ki is szúrta.

A jelenlegi legsikeresebb magyar úszónő a Facebookon avatta be rajongóit a készülődésbe, és megmutatta nekik azt a transzparenst, amelyen az alábbi felirat állt: “LeBron! Én csak egy bajai lány vagyok Magyarországról, talán nem is kellene itt lennem! De inspirálsz engem! Köszönöm!”

A látogatás oka természetesen az volt, hogy Hosszú Katinka sikereiben nagy szerepe van LeBron Jamesnek is, mert példával szolgált a 25 éves, világklasszis magyar úszónőnek, aki ezt szerette volna tudatni az NBA-sztárral. A meccs után beszámolt a történtekről a közösségi oldalon.

hosszu_nba
Fotó: Hosszú Katinka, Facebook

“Miután sikerült bevinnem, körülnéztem és még két transzparenset láttam, az egyik a következő felirattal: “Lebron! Ma van a 9. születésnapom” a másik pedig egyszerűen egy “Hajrá Lebron” felirattal, amit egy kb öt éves kisfiú tartott fel. Ahogy a székeinkhez értünk, egyből feltartottam a transzparenset, hátha az éppen melegítő Lebron észreveszi” – kezdte Hosszú az élménybeszámolót.

“Persze a mögöttünk ülő Orlando rajongók egyből lekiabáltak, hogy üljek le. Számomra úgy tűnt, hogy mindenki az írásomat nézi, olvassa, kritizálja. Ez egy picit elgondolkodtatott, hogy lehet, hogy ez nem is volt valami jó ötlet, hirtelen cikinek éreztem. De meggyőztem, magam, ha Lebron látni fogja a feliratot akkor megéri!”

“Szóval, mindig felálltam a felirattal amikor úgy tűnt, hogy felénk néz Lebron. És az első negyed végén, egy időkérés után, pont velem szemben állt, elkezdett hunyoritani, látszott, hogy próbálja messziről elolvasni a transzparensem. Majd összerakta a két kezét, meghajolt, a mutató ujjával rám mutatott és elkezdett futni mert a meccs folytatódott.”

“Szerintem, ez egy nagyon szép dolog volt tőle, hogy megállt, elolvasta és reagált a feliratomra, ráadásul meccs közben, úgy, hogy egy teljesen idegen vagyok a számára, csak egy, a több 10 millió rajongói közül. Pont ezért ő a példaképem!” A történet emberi oldala pedig az, hogy miközben Hosszú Katinka sok más millió ember példaképe, háromszoros világbajnokként, kilencszeres Európa-bajnokként is az a bajai lány tudott maradni, aki volt.

Hozzászólások