Az őrjöngő X-Faktorossal járt Kiszel Tünde

Vajon mi hozta össze a furcsa párost?

2014/10/15

Hörcher Lászlóról már sokat hallottunk, pláne azok után, ahogy az X-Faktor válogatóin viselkedett. De azt eddig nem tudtuk, hogy Kiszel Tünde és ő, az őrjöngő gitár törő, korábban egy párt alkottak.

Már tavaly is szerencsét próbált a tehetségkutató műsorban Höcher László, azonban akkor sem túl nagy sikerrel. Akkor a gitárját törte össze a színpadon, ezúttal pedig a mikrofont vágta földhöz, de előtte még megfenyegette Tóth Gabit.

A saját magát feltalálónak tituláló férfi – ugyanis nem más köthető a nevéhez szerinte, mint a “metroszexmetál” és a “nukleáris realista festészet” – úgy véli, botrányos volt, ahogy a mentorok viselkedtek vele, Gabi pedig tavaly óta pikkel rá.

„Gabi már tavaly is kiborult, amikor összetörtem a gitárt a színpadon, pedig a Kiss és a Venom is tör gitárokat minden fellépésén. Majd azok is pont Gabitól fognak engedélyt kérni? A szakmai méltóságomban aláztak meg.” – derül ki a Bors soraiból.

Szikora Róbert ezt nem tűrhette tovább. Tóth Gabi védelmére kelt, és felment a színpadra a férfihoz. Az egyelőre titok, hogy mi lesz a vita vége, de az énekesnő mentortársa elárulta a véleményét a történtekkel kapcsolatban: „Az eset mélységesen megdöbbentett és felháborított. Meg kellett menteni a helyzetet, nem hagyhattam, hogy mentortársam személyes sértegetése mellett még nagyobb anyagi kárt is okozzon. Amikor süllyed egy hajó, bárki beugorhat, hogy megmentse a személyzetet és az utasokat, ebben a szituációban én voltam az, aki ezt megtette.”

Szikora Róbert megadta az esélyt Lászlónak, hogy bizonyítson emberileg és szakmailag egyaránt. A rocker azonban nem élt megfelelően ezzel a lehetőséggel…

szikorakoncert

Hörcher László levélben kért bocsánatot, de csak Szikora fogadta el, sőt felajánlotta neki, hogy személyesen is tisztázhatják a félreértést következő koncertje előtt. Később pedig a Fókusz kamerái előtt arra is lehetőséget adott, hogy az X-Faktor „felfedezettje” előadhat egy számot az R-GO előtt. Ez a produkció azonban szintén botrányosan sikerült, ugyanis ismét gitárt tört az őrjöngő rocker. A 15-20 ezres közönség pedig kifütyülte az „előadóművészt”.

Most László is megszólal, hogy megvédje saját magát:

„Én jelentkeztem a műsorba, de mondták, nem kellett volna, mert amúgy is megkerestek volna. Tudták, hogy tőlem mindig számíthatnak valami emlékezetesre, én biztos nem Rihannát vagy Britney Spearst fogok énekelni… Ugyanis először 2012-ben jelentkeztem az X Faktorba. Az akkori, hörgős produkciómmal nem kerültem a mentorok elé, de végül a Fókuszban nagy sikerrel lement. Majd 2013-ban a gitártörős fellépésemet is kicenzúrázták ideiglenesen, mondván, túl brutális. De aztán egy hónappal később az is lement a Fókuszban, szintén nagy sikerrel.”

Kiderült van némi kapcsolata a celebvilággal

„Nagyon jó barátom Nagy Feró is. Igaz, korábban legendásan nagy ellenségem volt. Ugyanis én terveztem lemezborítókat is korábban, így többek közt egyszer a Beatricének is. Ennek kapcsán nagyon komoly esztétikai vitába keveredtem Feróval. Egész pontosan annyira komolyba, hogy összeverekedtünk és teljesen szétvertük a stúdióját. Aztán nemrég, 20 év után elszívtuk a békepipát. De még a kétezres évek elején jártam Kiszel Tündével is. Mondhatni, mellette tanultam ki a celeblétet.”

Hozzászólások