Az ősz legmenőbb sminkjei – sztároktól

Gyönyörű színek minden alkalomra

2014/10/23

Szeretnél a szürke, októberi-novemberi napokon is ragyogóan üde, szexi sminkkel tündökölni? Íme az ősz befutó színei és sminkjei, próbáld ki bátran!

A sztárok természetesn nagyon jól tudják mi a menő, hiszen a legjobb sminkesek veszik őket körbe minden percben. Így természetesen nekünk is sokat segítenek, hiszen megmutatják, hogy mi most a befutó arcfestés terén.

Démoni tekintet

Olivazöld, türkiz és irizáló kék ötvözete adja ezt a sejtelmes, szirén hatáú sminket. Bátran vessünk be zöld szemkontúrt és csillámpúdert, ettől még szuggesztívebb lesz az összkép. Fontos, hogy ehhez a szemsminkhet halvány rúzst válasszunk!

 

hbz-the-list-matchy-matchy-04-sm

Hamvas barack

Üde, fiatalos és hamvas bőrszínt eredményez a barack árnyalatú arcpír és a hozzá illő, pasztell rúzs. Natúr, bájosan ártatlan lehet az összkép ezzel a sminkkel, amelyet akár a hétköznapokon a munkába is viselhetünk.

 

hbz-the-list-matchy-matchy-07-sm

A nagy kékség

Nem csupán a barna bőrüknek előnyös a tisztaságot és ártatlanságot sejtető kék szemsmink. Viseljük mámorító lilával. Ehhez az élénk, vibráló kékhez párosíthatunk fxia rúzst, de csak akkor, ha egy buliba késülünk: nappalra kicsit sok lehet.

 

hbz-the-list-matchy-matchy-01-sm

Mélybordó mámor

Igazi “nagyasszonyos” lehet az összhatás ezzel a színnel, de ne ijedjünk meg, cseppet sem öregít. Elegáns, tekintélyt parancsoló, de egyben vérpezsdítően tüzes lehet a megjelenésünk egy ilyen ajakrúzs által.

 

hbz-the-list-matchy-matchy-05-sm

Színpompásan

Akárcsak a szivárvány színei, csak sokkal trendibb, élénkebb és neonosabb összhatásban. Arra ügyeljünk egyedül, hogy háromnál több színt ne viseljünk arcunkon, ellenben ne nélkülözzök a csillogó pigmenteket. Esti rendezvényre tökéletes.

 

hbz-the-list-matchy-matchy-03-sm

Hozzászólások