Az öt legbunkóbb ötlet április elsejére

Nem tudod, hogyan tréfáld meg a kollégákat? Segítünk!

2016/03/17

Április elseje, közismertebb nevén a bolondok napja, régóta híres arról, hogy ezen a napon az emberek szeretik megtréfálni egymást. Mi most ebben a nemes hagyományban segédkezünk.

Mindenkinek az életében akadnak olyan kollégák, akiket nem kifejezetten kedvelünk. Nos, ők tökéletes áldozatai lehetnek egy kis április elsejei tréfálkozásnak. Adunk is gyorsan pár ötletet, hogyan törjünk némi borsot az orruk alá.

1.) A kakakilövő

kakakilovo

Küllemre és szagra olyan, mint a valódi, ráadásul hamarabb repül a delikvens arcába, hogy annyit mondhatna “gyomorrontás”. Persze nem valódi, de nagyon meggyőző replika, ami most 3750 forintért a tiéd is lehet. Hát nem megéri? Rendelni ITT lehet.

2.) A furcsa gyertya

Red_Rose_Valentine_s_Day_grande

Mi ez az illat, rózsa vagy széklet? Mindkettő! Ez a csodálatos kreálmány ugyanis először kellemes rózsaillatot áraszt magából, aztán egy idő után átvált, és egy fesztivál pottyantósának a szagát telepíti a szobába. Ha van rá 2990 forintod, már meg is rendelheted ITT.

3.) Gumicukorfütyi

gummy_penis_300_1024x1024

Küldj egy csomagot az ismerősödnek, és máris újraértelmezheti a f*szt a szádba szófordulatot. Csak egy név és egy postacím kell, valamint szintén 3750 forint, és pöröghet is a buli. Ha már kezdenéd is, ITT tudod megtenni.

4.) Csillámposta

glitterbomb-1432833914-1433447206

Mindössze 2500 forintért küldhetsz az ellenségednek egy csomag csillogós flittert, amit egy üzenetbe csomagolnak, melyben leírhatod, mennyire megveted őket. Ráadásul a cég garantálja, hogy még hetek múlva is talál majd a lakásban néhány mementót. Jó, mi? INNEN intézheted el!

5.) A levélbomba büdösebb változata

Egy kedves kis képeslap, amit ha széthajtanak szabadjára engedi a kénköves pokolban gubbasztó ördögfattyak minden bélgázát. Egyszerű, de nagyszerű, 2250 forintért pedig ajándék! Ha kedvet kaptál hozzá, ne habozz, ITT indíthatod útjára a pakkot!

A csomagok bizonyos esetekben postaköltséggel járhatnak, így az árakat nem szabad készpénznek venni. De őszintén, az a kis pénz számít még, ha cserébe láthatod a “legkedvesebb” kollégád arcán a méla undort?

Dehogy számít.

Hozzászólások