Az öt legrosszabb filmes szexjelenet

A hollywoodi hancúrozások non minus ultrái

2016/10/17

Annak ellenére, hogy rengeteg legendás lepedőakrobatikát köszönhetőn Hollywoodnak, akad néhány olyan szexjelenet, ami borzalmas. Közülük itt az 5 legrosszabb!

A filmekben mindig minden olyan jól néz ki. Sőt, akár azt is mondhatjuk, hogy mindig, minden tökéletes. Az első randik, az esküvők, és a szeretkezések is mind hibátlanok, igaz? Hát, nem. Még a legnagyobb blockbusterekben is vannak olyan jelenetek, amik miatt sírva verjük a falba a fejünket – hát még a kisebb költségvetésű alkotásoknál. Az évek alatt összegyűlt egy csomó kellemetlen szexjelenet is, mi pedig elhoztuk nektek az öt legrosszabbat, mert hát mindenkit a szex érdekel leginkább ugye?

De mielőtt belecsapnánk a lecsóba játsszunk el picit a dologgal. Először is gondoljuk végig, hogy ebből az 5 csodálatos jelenetből 4-et miért nem vágtak ki a fenébe már abban a pillanatban, hogy leforgatták? Nem tűnt fel a rendezőknek, hogy az egyiknél a hölgy úgy mozog, mint akinek egyszerre legalább tizenhétféle rohama van? Vagy nem gondoltak bele, miféle szodómiát visznek vászonra, mikor a csinos rocksztár egy KACSÁVAL közösül? Ha ugyanis belegondolunk Howard, a kacsa történetébe (ami a ’80-as években is erősen jelenlévő képregénymánia eredménye), akarva akaratlanul is eszünkbe jut, hogy a gyermekek mentálhigiéniai és szexuálpszichológiai fejlődésére vajon milyen hatással lehetett a dolog…

Hozzászólások