Az öt legrosszabb szexuális élmény

Öt srác történetei, amiket nem szeretnénk átélni

2016/09/21

Mindenkinek van olyan sztorija, amit nem mesél el a haveroknak. De név és arc nélkül talán igen. Öt srác írta meg, mi volt a legrosszabb szexuális élmény az életükben.

Sokan úgy gondolják, hogy az első szexuális élmény egy életre meghatározó. A férfiaknál azonban ez nem egészen így van. Jöhet ugyanis nem egy olyan tapasztalat életünk során, ami teljesen megváltoztatja hozzáállásunkat a szexhez. Ezek azonban nem mindig kellemes esték során történnek. Most öt srác mesélte el, melyek voltak a legkellemetlenebb élményeik.

1.) A házibuli

“Egy olyan lány hívott el rá, akiért meglehetősen odáig voltam a fősulin. Egy nagy kertipartyn voltunk, és összegabalyodtunk, pettingeltünk – persze totál részegen, de úgy éreztem, meg fogom kapni. Arrébb húzott magával a bokrokhoz. Ekkorra már eléggé bekeményedtem, és csak az járt a fejemben, hogy istenem, ISTENEM, szex a szabadban…

Aztán leguggolt egy bokor mögött. Oda szart.”

2.) A szárazság

“A barátnőméknél voltunk. Az anyja elszaladt vásárolni, néhány sarokkal odébb. Bumm. Alkalom megragadva! Szárazon tettem be, nedvesen vettem ki – vértől nedvesen. A túl kevés síkosítás miatt lett egy szakadás a frenulumnál (fitymafék). Nem fájt, de rohadt ijesztő volt vérezni látni a farkam. 

A következő két hétben még háromszor esett meg, mert nem tudott rendesen begyógyulni. Másfél éve volt, azóta eléggé parázok a szextől. Az annyit dugunk, mint a nyulakat felváltotta az alig dugunk, mint a pandák.”

3.) A kezdő

“Közvetlenül a gimi után történt, egy házibuliban a szomszédságban, ahol összekavartam egy lánnyal. Minden rendben ment, fel is mentünk szobára.

Az tuti, hogy az volt az első alkalom, amikor megpróbált valakit leszopni. Olyan volt, mint valami szar vígjátékban. Fogalma sem volt, mit csináljon, én meg 18 évesen nem voltam valami segítőkész. Miután végig néztem néhány szerencsétlen nyalást, és megpróbálta fújni a farkamat, természetesen vége lett az egésznek.”

4.) A gumikesztyű

“A szüzességemet az akkori barátnőmék pincéjében vesztettem el, miközben a szüleim fent UNO-ztak az ő szüleivel. Nem volt nálunk óvszer, úgyhogy fentről hozott egy eldobható gumikesztyűt. Mondanom sem kell, nem tartott sokáig, ugyanis nem valami kényelmesek a pöcsödön. Ráadásul anyám is elindult lefele, hogy hazavigyen, így nem volt időm eldugni. Hazáig magamon kellett tartanom.”

5.) Az ételmérgezés

“Előre szólok, hogy durva lesz!

Szóval a barátnőmmel elmentünk kipróbálni egy új éttermet. Miután hazaértünk, egymásnak estünk. Szokása szerint ráült az arcomra, fordítva, hogy ő is tudjon a farkammal játszani, amíg nyalom. 

Zajlottak az események, aztán abban a pillanatban, amikor elment, ráfosott az arcomra. Azonnal oldalra fordultam, és már okádtam is, miközben én is elkezdtem fosni. 

A kurva éttermi kajától ételmérgezésünk lett!”

Hozzászólások