Az RTL Klub sztárjának szeretőjétől is született gyermeke?

Durva pletyka kering a sztárdokiról

2015/02/11

Úgy hírlik, a jóképű Dr. Tóth a családja mellett is boldogságot keresett, melynek gyümölcse egy gyermek lett, akit nem vállal a sztárdoki. 

Megdöbbentő információt közölt a Blikk: Dr. Tóth néhány hónapja már háromszoros apuka, a baba a szeretőjétől született, akit nem vállal fel az RTL Klub sztárdokija…

A napilap utánajárt a hírnek, és bár megtalálta az anyukát, de nem akart nyilatkozni. Egy neve elhallgatását kérő bennfentes azonban megosztotta információit.

Több éven keresztül voltak együtt a decemberben született baba édesanyjával. Egészen addig ment az ilyenkor szokásos duma a borzasztó házasságról, a feleségével való rossz viszonyról, meg a hitegetés, hogy hamarosan válik. Aztán amikor kiderült, hogy a kapcsolatból megfogant egy picike élet, borult a bili. Amennyiben a doktor úr az apa, úgy a gyermek tönkretenné a karrierjét, a műsorát, a családját, az életét, az is kétséges volt, hogy a hölgy vállalja-e a babát. A doktor úr azt javasolta, hogy vetesse el, de ő hallani sem akart erről. A hölgy életét ugyan teljesen felborította a gyermekvállalás, hiszen nem akart babát sem a doktortól, sem mástól, de egyszerűen képtelen volt arra, hogy a pocakjában fejlődő aprócska életet elvetesse, csak mert a lehetséges apa pillanatnyi érdeke úgy kívánta” – mondta a Blikknek az informátor.

Dr Tóth 2

A viszony állítólag nyílt titok volt a családban, ám amikor kiderült, hogy a hölgy babát vár – a hírek szerint -, a sztárdoki megszakította vele a kapcsolatot.

Doktor Tóth a terhesség alatt egyszer sem érdeklődött a kismama vagy a baba hogylétéről. A kisfiú decemberben megszületett, azonban a doktor nem vette a nevére a gyermeket, és nem fizet gyermektartást sem” – tette hozzá a napilapnak a neve elhallgatását kérő bennfentes.

Hozzászólások