Az új őrület, ami automatizálja a lakásod

Tuti te is akarsz egy ilyet, ha megnézed a videót!

2016/08/23

Zseniális technológiai cuccot dobtak ismét piacra: a bearbotot. Ez az új kis kütyü rendkívül hasznos: automatizálja az egész lakásod, és megkönnyíti az életed!

Bemutatjuk nektek a Bearbotot, ami egy remek technikai fejlesztés. Sokszor csak fogjuk a fejünket az új elektromos innovációk miatt, de ez tényleg szuper. Ez a kis robotmedve cuki, ráadásul nagyon praktikus!

A robotok régóta foglalkoztatják az embereket, ám csak keveseknek adatik meg, hogy legyen egy sajátjuk. Most viszont bárki rendelhet magának egy Bearbotot az internetről, már 75 euróért (kb 23 ezer ft.) Miután az újdonsült barátunk átesett egy rövid idomításon, igazán hűséges társsá válik és nélkülözhetetlen lesz a mindennapokban. 

A Bearbottal nem kell bajlódni, hiszen önmagát tölti fel egy indukciós töltő segítségével. A képességeinek köszönhetően egyszerűen kezelhető, csak mozgatni kell a kezünket és már rendelkezésünkre is áll. A kis robotot bármire lehet használni, ami elektronikus a lakásban. Egy vezérlővel irányítható az összes elektromos kütyünk: a távirányítók, a lámpák, a hőmérséklet beállítása. Egy tanulmány szerint a távirányítókon található a legtöbb bacilus, ám a Bearbot arra is képes, hogy megóvja önmagát a baktériumoktól. A kis maci amellett, hogy hasznos, szórakoztató is. Néha csak úgy spontán meglepi gazdáit egy kis tánccal, tüsszögéssel, szundikálással. 

A kis szerkentyű 5 méteres távolságig érzékeli a mozgásokat, ám erre is találtak megoldást. Kialakítottak mini-bearbotokat, amik segítségével az infravörös jelek továbbításra kerülnek.

Akarunk egy ilyet! Ha kedvet kaptatok hozzá ti is, itt tudtok róla még többet olvasni, vagy esetleg megrendelni.

Hozzászólások