Az unalmas reggelik ideje lejárt! Itt az új őrület!

Próbáld ki a legújabb Ördögnyelv terméket!

2017/10/25

Unalmas minden reggel átlagos szendvicset készíteni? Nincs időd szuper ételeket készíteni a hajnali rohanásban? Akkor itt a megoldás!

Az Ördögnyelv legújabb termékével végre leáldozott az unalmas reggelik ideje. Az Ördögnyelv reggeli nem csupán gyors és finom, hanem az alakod megőrzésében is segít. Ez nem csupán egy zabpehely: egyesíti a reggeli zabkásák és fogyókúrás étrend-kiegészítők jótékony tulajdonságait. Hatékony hatóanyagok összezárva: zamatos quinoa, ördögnyelv, zabpehely és valódi eper darabok a tudatos, finom és gyors reggelik legújabb összetevői. Természetesen hozzáadott cukrot nem tartalmaz!

Nem véletlen, hogy a gyönyörű hölgyek is ezt ajánlják: Hódi Pamela, Pirner Alma és Vámos Erika. Pamela tegnap este barátnőjével Dombai Laurával mutatta be a legújabb terméket élő videóban.

 

Az RcNews megkereste Hódi Pamelát, hogy meséljen nekünk egy kicsit arról, hogy ő miért is örül ennyire az Ördögnyelv legújabb termékének. 

ordognyelv1

Mit szoktál általában reggelizni?
Általában semmit, mert nincs rá időm. Addig alszom, ameddig csak lehet, aztán csörög az ébresztő és már kezdődik is a nap: Natikát készítem az oviba, én is készülődök. Ezért lesz tökéletes ez a zabpehely, hiszen csak hozzáadom a meleg tejet és már kész is! Tejet amúgy is melegítek, mert Nati minden reggel iszik kakaót. Így amíg ő megissza a kakaóját, én elfogyasztam a müzlit. Ráadásul Natkó imádja az epret, így szívesen fogja enni ő is. 

ordognyelv3

Az Ördögnyelv shaket mikor szoktad fogyasztani?
Reggel elkészítem, shakerbe teszem és a kocsiban fogyasztom általában. Szerencsére nem romlik meg, így ha nasira vágyom csak iszom egy epres vagy egy csokis shaket. 

ordognyelv5

A zabpelyhet megvásárolhatjátok a dm-ben vagy megrendelhetitek az ordognyelvkivonat.hu oldalon. 

Hozzászólások