Az utolsó táska, amire szükséged lesz: Prada hullazsák

Zseniális reklám

2018/09/18

Elég morbid reklámot jelentetett meg a The Kloons elnevezésű amerikai komikus trió. Az utolsó táska, amire szükséged lesz: Prada hullazsák.

A The Kloons elnevezésű amerikai komikus trió reklámok feldolgozásával foglalkozik. Youtube csatornájuk hihetetlenül népszerű, videóikban gyakran kíméletlen szarkazmussal figuráznak ki egy-egy márkát. A Prada reklámjukkal is óriási sikert arattak, és a nem mindennapi kisfilm szárnyra kelt a neten. A meghökkentő videóban egy partinak lehetünk szemtanúi, melyen a gazdag házigazda leesik a lépcsőn és meghal. Ekkor megérkeznek a temetkezési vállalat emberei, akik nem más, mint egy egy Prada hullazsákba helyezik a szerencsétlenül járt nőt. A reklám végén megjelenő szlogen igazán erős tartalmat takar: az utolsó táska, amire valaha szükséged lesz.

Ami durva, hogyha tényleg lenne egy ilyen valószínűleg lenne egy csomó ember, aki képes lenne ezt megvásárolni, hogy még a halál is jól álljon neki. A Kloons paródiája valódi dilemmákat feszeget. A felszínes világ nevetségessé válik, miután valaki meghalt, és felmerül a kérdés: valóban szüksége volt annyi felesleges holmira? A magamutogató nőt Prada hullazsákba csomagolják, hiszen fontosak voltak számára a külsőségek, az eset szemlélői pedig ámulva nézik a fekete zsákot, és talán titokban ők is ilyet szeretnének majd, ha eljön a vég.

forrás

Hozzászólások