Ázsia Expressz első adás: szórakoztató, feszültséggel teli-ilyen volt az első adás

Imádtuk az első adást!

2017/11/07

Ma este 19 órakor kezdődött az Ázsia Expressz első adása. A műsorban minden volt, amire számítottunk: humor, feszültség és persze izgalom.

Az első adás kezdetén megismerhettük a hét párt, akik a győzelemért fognak küzdeni az Ázsia Expresszben. A versenyzők:

  • Berki Krisztián-Ambrus Attila
  • Csuti-Kulcsár Edina
  • Muri Enikő-Fésűs Nelly
  • R. Kárpáti Péter-Kárpáti Rebeka
  • Németh Lajos-Gaál Noémi
  • Pallavicini Zita-Cseke Katinka
  • Megyeri Csilla-Molnár Zsolt

A versenyzők feladata, hogy 4 országot bejárva (Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Thaiföld) teljesítsék a rájuk váró kihívásokat, csupán napi egy dollárból, ami nem egészen 300 forintnak felel meg. 

A celebek már a műsor első felében megkapták feladataikat: fél percük volt leszállni a vonatról, miután Ördög Nóra a műsor vezetője elvette összes személyes tárgyukat, és okostelefonjaikat. Ezután minél rövidebb idő alatt kellett átpakoljanak bőröndjeikből egy hatalmas hátizsákba, ami azonban nem mindenkinek volt elég nagy. 

A párokat már az első feladattal bedobták a mélyvízbe, ugyanis A Ha Long-öbölbe kellett eljussanak stoppolással. Szerencsére mindenkinek sikerült, kocsiba vagy éppen kamionra szállni, azonban út közben érkezett a második feladat: szerezzenek egy tradicionális kalapot. Ha ez még nem lett volna elég nehézség, a sztároknak az idő is számított, ugyanis csupán az első három befutó vehetett részt az egy millió forintot érő amulett játékon. Elsőként Megyeri Csilla és kedvese Zsolti ért célba, másodjára a Berki-Ambrus páros ért be, harmadikként pedig Kárpáti Rebeka és R.Kárpáti Péter végzett. Fésűs Nelly és Muri Enikő igazán büszke volt magára, hogy elsőként végeztek, egészen addig, míg meg nem tudták, hogy pont az ellenkezője történt.

1209600_halong2.Daniel.Hoherd.jpg;op([630])

Az amulett játékban a 3 párnak halat kellett szereznie, majd eladni a helyi piacon. A versenyben Berki Krisztián és Ambrus Atilla nyert hatalmas fölénnyel, Berki pedig önmagához hűen nyilatkozott a műsor végén: “Nem tehetek róla, hogy mindenhez értek.” 

Összességében mi imádtuk az első adást, az biztos, hogy unni nem fogjuk! Az Ázsia Expressz tele van feszültséggel, izgalommal, érezelemmel és persze humorral. A gyönyörű tájakat pedig még meg sem említettük. Ha lemaradtatok volna, a holnapit ki ne hagyjátok! 

 

Hozzászólások