Babafotók, melyeket az alanyok nem akartak

Úgy tűnik a babák az igazi főnökök

2016/10/24

A babafotók minden szívet meglágyítanak, bárhogy is sikerülnek. Azonban ha még viccesek is biztos, hogy minden embert levesz a lábáról a csöppség. 

Minden leendő szülő elhatározza, hogy nem lesz az a fajta anya vagy apa aki percenként fotózgatja a gyermeke minden lépését. Van aki be is tartja ezt és van aki elfelejti ezt a döntést abban a pillanatban ahogy megszületett a csemete. Természetesen az első babafotók maximális kivételt képeznek ez alól. 

Régen fénykép készült arról, hogy ül, áll, eszik, mosolyog a baba manapság viszont óriási népszerűségnek örvendenek a vicces képek vagy az épphogy születés után készült fotók, amin még úgy hajtogatható a bébi, ahogy azt mi akarjuk. Az emberek nagy része a nem mindennapi fényképek készítését szakemberre bízza, hogy tökéletes legyen a megörökített pillanat. Sajnos a megálmodott pozíciók két okból is meghiúsulhatnak. Az első az ha úgy gondoljuk házilag is elkészíthetőek a művészi képek. Általában ez nem úgy sikerül, mint a profi fotóstúdiókban lőtt képek. A második probléma, ami otthon is és egy szakértőnél is előfordulhat az az, ha a kisbabák úgy döntenek, hogy most tojnak az egészre és nem kívánnak részt venni a fotózáson úgy, ahogy azt a szülők elképzelték. Nézzétek meg ti is a következő galériát és mosolyogjatok a cuki babákon! 

Hozzászólások