Babáját veszélyezteti Ördög Nóri?

Hazánk egyik legnépszerűbb kismamája, Ördög Nóri gömbölyödő pocakja ellenére nem mond le a nőiességről, amiért az utóbbi hetekben több kritika is érte.

2014/04/29

A nézők szerint túl magas sarkakon és túl rövid ruhákban vezeti a Szombat esti lázat, ami nem csak nem illik egy terhes nőhöz, de akár veszélyes is lehet a babára.

Ördög Nóri életében minden összejött: kislánya születése után ismét visszatérhetett a képernyőre, ráadásul megint gyermeket vár, így egyre nagyobb pocakkal vezeti hétről-hétre a Szombat esti láz műsorát. A gyönyörű kismamát terhessége egyáltalán nem gátolja abban, hogy megmutassa: egy várandós nő is lehet kívánatos és szexi.

A közönség azonban vegyes érzelmekkel fogadta Nórit miniruhában és magassarkúban, sokan ugyanis úgy gondolják, hogy akár a babát is veszélyeztetheti a kényelmetlen viselettel. Nóri azonban nem hagyta magát, és a következő műsort így kezdte: „Megpróbálok kevésbé veszélyesen élni” – de a magassarkúját természetesen ezúttal sem hagyta otthon.

Nóri előző terhessége alatt sem mondott le a csinos ruhákról és magassarkúkról, és úgy tartja: a kismamának kell eldöntenie, mi jó neki és a babának, és ő a föld felett 10 centivel érzi jól magát.

Nóri az első terhessége idején is „veszélyesen élt,” folyamatosan tűsarkúban vezette az X-Faktort, éppúgy mint most a Szombat esti lázat.

Nézd meg a képeket!

Hozzászólások