Babát vár az X-Faktor sztárja!

Fiatalon lesz anyuka az énekesnő

2015/08/04

Óriási öröm érte Janicsák Vecát: a gyönyörű énekesnő négy hónapos terhes, karácsonyra várja első kisbabáját!

veca
Veca karácsonyra várja első kisbabáját (Fotó: RTL Klub)

Janicsák Veca évek óta alkot egy párt kedvesével, ám az énekesnő sosem szerette kiteregetni a magánéletét. Édesapja azonban elárulta: Veca egészen kislánykora óta az anyaszerepre készült, így az, hogy 25 évesen megszületik az első babája, egyáltalán nem érte felkészületlenül.

Igen, karácsonykor érkezik az unokám. De ő már a második lesz, a fiam részéről ugyanis már van egy. Vecát anno a születésnapomra kaptam, Veca gyermekét pedig a névnapomra fogom – mesélte a Blikknek Janicsák István, aki lányával együtt október 19-én ünnepli a születésnapját.

A büszke nagypapa alig várja, hogy második unokáját is kezében tartsa, és nem titkolt örömöt jelent számára, hogy lánya álma ezzel valóra válik. Az sem zavarja, hogy Veca ezzel visszavonul az énekléstől.

„Egészen kicsi gyerekkora óta tudtam róla azt, hogy szeretne egyszer anya lenni. Készült erre a szerepre, így biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb beáldozza majd a karrierjét az anyaságért. Egy gyerekről ugyanis semmiképpen nem mondott volna le a színpad miatt” – tette hozzá az énekes.

Veca egyébként már korábban is biztos volt benne, hogy párjával éli le az életét, sőt, Könnyek az esőben című videoklipjében is együtt szerepelnek.

Nem Veca az egyetlen X-Faktoros, aki anyai örömök elé néz: kolléganője, Shodeinde Dorka is babát vár, ezzel ő a kétszeres anyukák táborát erősíti majd.

Hozzászólások