Babyboom Vajnáéknál?

Gyermekvállalási terveikről mesélt Vajna Tímea

2014/11/26

Már a gólya érkezését jósolták az elmúlt hetekben Vajnáéknál. Érthető, hogy Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert is kíváncsi volt a fejleményekre – Tímea pontot tett a találgatások végére.

Senki sem számított még a nagy bejelentésre, amit Vajna Timi tett lassan két hónappal ezelőtt: „Mindig is érdekelt a jóslás, ezért körülbelül három évvel ezelőtt megkerestem egy cigányasszonyt, aki nagyon jó jósnőnek számít, és megkértem, hogy tanítson, mert úgy éreztem, hogy van képességem erre. Valóban így lett, ő is megerősített ebben. Nemcsak a környezetemnek szoktam kártyát vetni, hanem magamnak is. Amikor még a kapcsolatunk elején voltunk Andyvel, és még szóba se került az esküvő, többször is jósoltam magamnak, és mindig az jött ki vele kapcsolatban, hogy esküvő és kislány. Az egyik jóslatom már bejött, remélem, hamarosan a másik is teljesülni fog, bár inkább fiús anyaként tudom elképzelni magam, de persze mindegy a neme, az a lényeg, hogy a gyermekünk egészséges legyen! Minden nő végiggondolja az életét és a jövőjét a születésnapokon. Mi az, amit már elért, mi az, amit még nem, mire vágyik, és hogyan alakult eddig az élete. Én is így tettem, a gondolataimat pedig megosztottam természetesen a férjemmel. Harminc fölött a nőknél már napirenden van az anyaság. Én is így gondolom, engem is foglalkoztat a téma, egyre jobban. Azt mondtam Andynek, hogy szülinapom alkalmából azt kívánom, két éven belül essek teherbe, hogy 35 éves koromra már a kezemben tarthassam a közös gyermekünket.”

vajnaek

Andynek az a legfontosabb, hogy minden úgy alakuljon, ahogy felesége akarja, így biztos támogatni fogja elhatározásában, miszerint először saját gyermeket szeretne. Ám még nincs napirenden a gyerekvállalás, habár álmaiban gyakran előtérbe kerül a terhesség. Egyelőre a nevelőszülőkhöz került Lalikát fogják támogatni, mert Timi nem érzi úgy, hogy eljött volna az ő idejük, hiszen rengeteg olyan terve van még, amit szeretne előbb megvalósítani. Viszont később „jöhet egy Angelina jolie család” – nyilatkozta a Mokkában.

Nézd meg a videót!

Hozzászólások