Babybumm Hollywoodban!

Justin Timberlake apa lesz!

2014/10/30

Justin és Jessica Timberlake igazán boldogok lehetnek, hiszen mint azt az egyik, véletlenül elkapott fotó is bizonyítja, Jessica babát vár. Babybumm Hollywoodban.

Egy közös kirándulásuk alatt elkapott paparazzi fotó tanúsága szerinte a gyönyörű, 32 éves Jessica Timberlake babát vár zenész férjétől.
Pocakját látva akár 3 hónapos terhes is lehet. A hírt még nem hozták nyilvánosságra, de a legfrissebb közös fotók alapján elmondhatjuk, hogy rendkívül boldogok.

Jessica és Justin Timberlake két éve házasok, akkor vette fel Jessica Biel férje vezetéknevét is, ami manapság egyre ritkább, még Hollywood-ban is.

 

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Hozzászólások