Baj történhetett? – Gombos Edina teljesen eltűnt

A közösségi oldalról is törölte magát

2015/09/02

Ez teljesen érthetetlen: nem elég, hogy Gombos Edina egyik pillanatról a másikra elköltözött Amerikába, most eltűnt a közösségi oldalról is…

A műsorvezető egyre furcsább dolgokat csinál. Alig, hogy megszületett második gyermeke, titokban elhagyta az országot. Nem csak egy kis kiruccanásra, hanem jó hosszú időre. Közvetlen főnökeit sem tájékoztatta a szándékáról, és arra is csak később derült fény, hogy imádott családi házukat is eladták, és mindent feltettek egy lapra.

gombosmatteo

A múlt héten arról számoltak be a lapok, hogy Gombos Edina és családja döntése mögött komoly megfontolás állt: a tévés férje, Alberto kubai származása révén – a politikai helyzet változása miatt – jelentős támogatást kap a família Amerikában. Vélhetően ezért hagytak itt mindent, és helyezték át otthonukat a tengeren túlra.

Ezidáig azonban Edina Floridából is gyakran posztolt fotókat, beszámolt arról, hogy mi történik velük. Ám mostanra mintha a föld nyelte volna el a családot. Gombos Edina Facebook profilja nem csupán nem frissül, hanem teljes egészében eltűnt. Remélhetőleg semmi baj nem történt a családdal!

Olvass még Gombos Edináról!

Hozzászólások