Bajor Imre halála titok Gálvölgyi előtt

Számára két héttel tovább él a Kicsihuszár

2014/08/14

Másfél hete hunyt el Bajor Imre, legjobb barátja, Gálvölgyi János azonban úgy tudja: még él. Gálvölgyi épp szabadságát tölti külföldön; családja szándékosan tartja titkokban a tragikus hírt.

Gálvölgyi János és felesége szinte abban a pillanatban érkezett meg a mallorcai szállodába, amikor kiderült: a Kicsihuszár örökre eltávozott.

“Az utóbbi időkben rengeteget dolgozott az apukám, a szegedi Háry János előadás után alig várta, hogy anyuval a jól megérdemelt szabadságra mehessenek. Két hetet töltenek Mallorcán, ahová szándékosan nem vittek laptopot és telefont, hogy valóban a pihenésről szólhasson a kéthetes nyaralás. Így vélhetően semmilyen forrásból nem értesülnek a tragédiáról”- mondta a Bikknek a népszerű színész-humorista lánya, Gálvölgyi Eszter.

Bajor-Gálvölgyi2

“Apu szinte egyáltalán nem mobilozik. Úgy 15 éve vásároltam neki egy egyszerű készüléket, máig azt használja, ha egyszer-egyszer telefonálni szeretne, de soha nem fogad hívásokat. Ezért nem tudtuk őt értesíteni Bajor Imre haláláról,de ha ők jelentkeznének, akkor sem árulnánk el nekik. Szeretnénk, ha a nyaralásuk során ténylegesen feltöltődnének, és a szomorú hírrel csak itthon szembesülnének” – tette hozzá Gálvölgyi lánya.

Pasik3

Bajor Imre és Gálvölgyi János, valamint Hernádi Judit barátsága a 2000-ben indult Pasik című sorozat kapcsán mélyült el. A két humorista azóta szoros kapcsolatot ápolt, ezért – éppúgy, ahogy a többi közeli barátot, pályatársat Gálvölgyit is nagyon megrázza a tragikus hír.

„Emberileg mi hárman jól ki vagyunk találva így együtt. Nem azért mondom, mert púderozni akarom magunkat. Valóban őszintén szeretjük egymást. Amikor a fáradtságtól kezdem elveszíteni a türelmem, ők tartják bennem a lelket. Ezt úgy lehet oldani, hogy folyton hülyéskedünk” – írta Gálvölgyi a könyvében.

 

Hozzászólások