Bajor Lili képtelen feldolgozni édesapja halálát

A színész lánya szüntelenül gyászol

2015/02/09

A család, a rokonok, a barátok és a kollégák mellett az egész ország gyászolt, amikor fél évvel ezelőtt örök búcsút kellett vennünk Bajor Imrétől. A színész 19 éves lánya most először mesélt fájdalmáról.

2014. augusztus 6-án érte a szomorú hír a hozzátartozókat és a rajongókat, ugyanis ezen a napon hunyta le örökre a szemét Bajor Imre. Sokan aggódtak értek az utolsó időszakban is, ám a fájdalmai elhatalmasodtak, ő pedig feladta a küzdelmet a gyilkos kórral szemben. Bajor Lili most először nyílt meg a nyilvánosság előtt, hogy gyönyörű emlékeiről és a fájdalmas gyászról meséljen.

„Az apukámat sokan csak mint híres színészt ismerik, és elkönyvelik olyannak, amilyen a sztereotípiák szerint egy színész lehet: a társaság középpontja, aki imádja az életet, és estéről estére szórakoztatja az embereket. De azt hiszem, a színészet is, ahogy édesapám is, ennél ezerszer több kincset rejt, rejtett” – mesélte a Blikknek.

bajorlili2

Lili biztosan tudja, hogy a „Kicsihuszár” számára ez több volt mint munka, hivatás volt. Amellett, hogy alázatos volt, fegyelmezett és kitartó, sőt gyakran befelé figyelő, gyermekded boldogsággal állt néha a színpadra, amiért játszatott.

„Tőle örököltem az emberi közelség szeretetét. Hogy szeretek beszélgetni és szót érteni másokkal. Azt persze csak remélni tudom, hogy valamit a színészi varázsszérumból is csöpögtetett belém.”

bajorlili3

Fél évvel ezelőtt telefonon értesült édesapja elvesztéséről. Azóta is próbálja felfogni a hírt, hogy feldolgozhass a fájdalmat. Családja, barátai és szerelme is próbál neki segíteni, de nem akarja senki sem feledtetni – érthető módon. Bajor Imre 19 éves lánya azt is elárulta, mióta nincs már vele édesapja, nem tudott megnézni egyetlen filmet sem, amiben ő szerepelt.

bajorliliképek forrása: Facebook

Hozzászólások