Bakteriális fertőzés okozta a fiatal humorista halálát

2014/06/24

Mint ahogyan arról már az RCNews is beszámolt, tragikus hirtelenséggel elhunyt a Dumaszínház egyik fiatal humoristája, a mindössze 36 éves Szöllősy-Csák Gergely.

A halálhírt a társulat Facebook-oldalán tették közzé. A halál okáról sokáig is csak találgatások voltak, sokan motorbalesetről beszéltek, ám mások fertőzésről – amivel kórházban is ápolták. A halál pontos okát a Bors is feszegette, akinek egy hozzátartozó elmondta, hogy Szöllősy-Csák Gergely egy hónapja került kórházba és lázas volt.

A Bors értesülését a család is megerősítette egy hivatalos sajtóközleményben.

Családtagunk, Szöllősy-Csák Gedeon Gergely halálával kapcsolatosan az interneten és egyes újságcikkekben napvilágot látott és keringő találgatások okán az alábbi nyilatkozatot tesszük közzé. Gergő halálát gyors lefolyású bakteriális fertőzés okozta, ezzel került kórházba. A kórházban lelkiismeretes és szakszerű ellátásban részesült, mindent megtettek annak érdekében, hogy ne a betegség győzedelmeskedjen, azonban Gergő szervezete az orvosok minden igyekezete ellenére sem tudott felülkerekedni a betegségen.

Nagyon megrendültünk Gergő hirtelen, tragikus elvesztése miatt. Nagyon köszönjük azt a sok szeretetet, amit az elmúlt napokban felé kinyilvánítanak. Mindenkit arra kérünk, hogy méltatlan találgatásokkal, feltételezésekkel ne súlyosbítsák senki bánatát, kérjük, hogy tartsák tiszteletben minden Gergőt szerető ember gyászát.

Hozzászólások