Viktor is megküzd a Supermodel of the year címért

A balatoni srác szereti a küzdelmeket

2014/06/21

Ahogy azt korábban már láthattátok, a Supermodel of the year castingja lezárult. A szervezők kiválasztották azt a 10 szerencsés versenyzőt, akik részt vehetnek a június 28-án megrendezésre kerülő gálaesten, ahol az is kiderül, ki az év hazai supermodellje, és kié lesz a hatalmas értékű fődíj.

Juhász Szilárd,  Gajdos Lelle Valéria és Hásper Dominika után Veréb Viktort is megismerhetitek.

image

“Veréb Viktor vagyok, 20 éves, a Balatonon nőttem fel és imádom. Siófokra jártam gimnáziumba, utána Budapest vált a második otthonommá. Jelenleg a Műszaki Egyetem másodéves hallgatója vagyok. Emellett a főváros egyik népszerű szórakozóhelyén dolgozom, amit nagyon élvezek, mert rengeteg emberrel ismerkedem meg.

Az életemben mindig is létfontosságú volt a sport. Általános iskola óta versenyszerűen úszom, az utóbbi időben pedig a maratonfutás vált kedvelt sportommá. A modellkedés az elmúlt egy évben kezdett el érdekelni, mellyel kapcsolatban pozitív visszajelzéseket kaptam, és azóta egyre több lehetőségem van foglalkozni a szakmával. Vonz minden, ami új és érdekes – nekem az adja az életkedvet, ha folyamatosan küzdhetek valamiért.”

Hozzászólások