Balázs keményen beszólt Bereczkinek

A színészt hidegen hagyja

2015/11/16

Sebestyén Balázs nem kímélte Bereczki Zoltánt a Got Talentben: leripacsozta a színészt.

A népszerű színész-énekesre rájárt a rúd a múlt héten. Egyik nap volt felesége szavaiból arra lehetett következtetni, hogy Bereczki kihasználta Szinetár Dórát. Szombaton pedig a Got Talentben csaptak oda az egyébként roppant önérzetes művésznek, aki korábban egy hasonló eset kapcsán pszichológushoz is fordult. 

A tehetségkutató műsorban Csuja Imre leripacsozta az egyik versenyzőt, aki túlzó gesztusokkal adott elő egy musical részletet. Az ifjú tehetség nem értette, miért kapott ilyen kritikát, ezért Balázs odavágta neki: “Nézz meg egy Bereczki-videoklipet, és látni fogod!

A versenyző ekkor kijelentette, hogy épp Bereczki Zoltán a példaképe. Sebestyén Balázs és Dombovári István, a Got Talent két műsorvezetője ezt követően sem fogta vissza magát. Ugyan Balázs finoman csak ennyit reagált: “De édes, kinövöd majd.” Ám Dombóvári poénja kicsit erős volt: “Vizelettel kiürül” – jelentette ki.

Bereczki

A színész-énekes nem kívánt reagálni Balázsék beszólására, pedig ezt megelőzően a Got Talent és Morning Show műsorvezetője már kétszer nevezte ripacsnak ők. Bereczki korábban egy interjúban bevallotta, hogy ha úgy érzi: igazságtalan kritikát kap, akkor a családjával beszéli meg az esetet, de olykor szakemberhez is fordul. 

A mostani beszólás miatt Dombovári István magyarázkodott.

Magát a műfajt, ezt a mindent betöltő, túlvezérelt színpadi jelenlétet kritizáltuk. Nem a személyt, hanem a színpadi modorosságot bíráltuk. Az előadóművészet extrovertáltságot feltételez, de abból nem mindig a több a jobb – védte magukat a Borsnak Dombovári István.

Hozzászólások