Balázs kiderítette: Toncsi zaklatta Sarka Katát

Szakértő segítségével elemezte ki

2015/08/23

Sarka Katának elege lett, miután Bálint Antónia állítólag alkoholos állapotban felhívta, és mindenfélét a fejéhez vágott. A bűnös persze tagadott, így a jelek szerint jogi útra terelődik az ügy, amit fűszerez, hogy a telefonbeszélgetésről hangfelvétel készült. És ekkor lépett közbe Sebestyén Balázs.

Pár szóban az ügy előzménye: Sarka Kata elmondása szerint Bálint Antónia egyik este felhívta, és részegen nekiesett. Hajdú Péternek és feleségének ezen a ponton lett elege, és jogi útra szeretné terelni az ügyet. Toncsi persze tagad, mondván nála is buli volt aznap este, de ez hamarosan kiderül, ugyanis hangfelvétel készült a beszélgetésről.

Azonban nem akarta kivárni a bírósági ügy végét Sebestyén Balázs. A népszerű rádiós felkérte a Class FM hangmérnökét, elemezze ki a felvételt, és szakértőként mondja el a véleményét: valóban Bálint Antónia hallható-e a felvételen, vagy sem?

tomcsizaklat
A program és a szakértő szerint mégis Toncsi telefonált

„A hangfelvételt szoftveresen kielemeztük. Fontos, hogy ez nem bizonyító erejű, nem is lehet sehol felhasználni, ez egy hangfelismerő szoftver, amit a fő hangtechnikusunk használt, és a hangsávokat lehet vele összehasonlítani – vezette fel műsorában az eredményt Balázs – Nos, nekünk az jött ki, hogy a telefonáló, az Toncsi volt.”

A felvétel után a Bors megkérdezte Sarka Katát, aki csak annyit mondott: nem lepődött meg az eredményen, mert ő eddig is pontosan tudta, ki volt a telefonáló, aki többek között orális kényeztetést ajánlott férjének a telefonban.

Bálint Antónia szerint ez a bizonyítás nem jelent semmit. “Nem is hívtam őket. Nem és nem” – mondta meggyőzően, bár valószínűleg lesz még egy-két köre, amikor ezt bizonyítania kell, mert egyelőre nem sokan hisznek neki.

Hozzászólások