Balázs Klári ordított, mint a sakál

Az énekesnő tudatossága meghozta az eredményét

2015/06/19

Balázs Klári mindig tudta, mit akar, és azt meg is szerezte. Kitartásának pedig meglett az eredménye, hiszen úgy építette fel az életét, ahogy eltervezte.

Korda György imádott felesége hatgyermekes, szerény körülmények között élő családból származik, de a kis Klárika már nagyon korán öntudatára ébredt, és mindent kiharcolt magának.

Annyira tetszett az a porcelán alvósbaba, hogy ebből nagyon nagy cirkusz volt, mert ez egy kellék volt ott, a fotósnál, és nem akartam a labdát sem, és a babát sem otthagyni. Én akkor azt nem éreztem, hogy nem az enyém. Úgy gondoltam, ha a kezembe adták, akkor az az enyém, és haza akartam vinni. Marha nagy balhé volt belőle, pontosan emlékszem: ordítottam, mint a sakál” – mesélte a Fem3Caféban Balázs Klári, amikor a gyermekkori képeit nézegették. 

Az énekesnő tinédzser korában teljesen egyedül nekivágott a nagyvilágnak, de legalábbis Budapestnek, és modellkedett, illetve fotólaboránsként dolgozott azért, hogy az énekóráit fizetni tudja. Semmi más nem számított, csak az éneklés, és szerencsére végül valóra vált az álma.

Olvass még Balázs Kláriról!

Hozzászólások